Naš novi projekt: makeover obiteljskog doma u Zaprešiću

Vlasnici kuće na dvije etaže odlučili su renovirati jedan njezin dio kako bi se prostor obnovio i osvježio te dotrajali komadi namještaja zamijenili novima. Prikazujemo vam idejno rješenje projekta koji će uskoro biti u potpunosti realiziran

 

 

Obitelj iz Zaprešića obratila se studiju Mirjana Mikulec interijeri sa željom da njihov dom na dvije etaže dobije novo, modernije lice. Ili točnije, jedan njegov dio – dio prizemlja od 42 četvorna metra u kojem je dnevna zona te prvog kata koji je privatna zona i u sklopu kojeg se nalazi i radni prostor. Prema zahtjevu vlasnika, podovi su ostali isti jer su u dobrom stanju, dok su zidovi dobili novi sloj boje, kombinaciju bijele i sivih nijansi. I ostatak interijera čini ista neutralna baza, kako bi se on kasnije lakše mogao detaljima prilagođavati trendovima.

Velika kuhinja u obliku slova U doživjela je površinski makeover. Naime, kako su korpusi kuhinje odnosno ormarići bili u posve dobrom stanju, vlasnici su ih odlučili zadržati, a dizajnerski tim Mirjane Mikulec predložio je u idejnom rješenju, koje vam donosimo, da se stave nove fronte u svijetlo sivoj boji.  Kako bi kuhinja dobila dodatni skladišni prostor i bila u koraku s dizajnerskim trendovima, viseći elementi dobili su duže fronte, koje sada sežu do stropa.

Također, radna površina dobila je novu, moderniju radnu ploču u tamno sivoj, antracit nijansi. Ostatak namještaja u dnevnoj zoni – blagovaonički stol i stolci, tepisi, kutna garnitura, efektne police po mjeri te klub stolić kao i rasvjeta u potpunosti su novi. U prizemlju je još obnovljen ulazni prostor s hodnikom gdje su stavljen moderan minimalistički namještaj – komoda, cipelar te vješalica. Na gornjoj etaži makeover je napravljen na prostoru od 32 četvorna metra – u spavaćoj sobi i radnoj sobi koje su dobile novi namještaj, detalje te dekore i dekoracija kako bi se u potpunosti prilagodile potrebama vlasnika.

 

 

Komentari