NEPROCJENJIVO: stan s pogledom na jezero, mnoštvom prozora i prekrasnom terasom

Zadnji kat stare zgrade u Stockhomu krije prekrasan trosobni stan s nizom aduta. Jedan od njih je i pogled koji se nudi s prozora i velike terase na jezero Hammarby i dobar dio grada.

 


Penthouse stanovi, zbog svoje pozicije na zadnjem katu zgrade kao i uglavnom velikoj površini te pogledu koji nude vrlo su atraktivna mjesta za život te san mnogih. A ovaj koji vam predstavljamo nalazi se u staroj zgradi u Stockholmu i prostire na površini većoj od 100 četvornih metara.


Visoki stropovi dali su mu posebnu dimenziju te dojam prozračnosti. Uz visoke stropove, veliki prozori te dizajnerski komadi čine ga modernim mjestom prepunim svjetla u kojem se svatko lako može zamisliti.

Foto: Fantastic Frank

Pored prostranosti, stan doista ima fenomenalan pogled – s prozora kojih je mnoštvo te terase od 30 kvadrata vidi se jezero Hammarby te dio grada. Pravi je užitak sjediti u kuhinji, blagovaonici, boravku ili pak na otvorenom te gledati buđenje dana ili zalaske sunca.

Foto: Fantastic Frank

Prostor je podijeljen na socijalnu i privatnu zonu. U dvije spavaće sobe odlazi se hodnikom koji vodi iz otvorenog dnevnog prostora. Preinakama su naime, tijekom adaptacije povezani kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica.

Foto: Fantastic Frank

Glavna atrakcija, pored pogleda, u dnevnom boravku je moderni crni viseći kamin koji vizualno dijeli blagovanje od boravka, a u kuhinji je to svakako veliki regal za vina, pravi mali vinski podrum na zadnjem katu zgrade.

 

Foto: Fantastic Frank

 

 

 

Komentari