Moderni ženski raj: prošećite s nama predivnim stanom poznate glumice

Vodimo vas u stan Ashley Benson, mlade glumice koju je proslavila popularna teen serija “Slatke male lažljivice”. Njezin novi dom u New Yorku prava je mala oaza dobrog ukusa i ženskog chica u kojem dominiraju neodoljive ružičaste nijanse

 

Glumica naročito poznata mlađim generacijama gledatelja i  mnogobrojnim ljubiteljima serije “Slatke male lažljivice” otvorila je vrata svoga newyjorškog stana u koji se uselila nakon što je prodala onaj u Los Angelesu. Riječ je o interijeru koji je ispunjenje sna svake moderne djevojke i svih onih koji žele moderan, trendi a istovremeno dom koji odiše elegancijom ženstvenošću. To se u stanu koji je uređivala  dizajnerica Nicole Gordon u suradnji s američkom online trgovinom AllModern osjeti uistinu na svakom koraku.

Bogate i meke baršunaste tkanine, nježne nijanse ružičaste i sive s akcentima u tirkiznoj i plavoj te potpomognute plakatima glumica i zlatnim detljima kreirali su pravi mali ženski raj na koji je teško ostati ravnodušan. Stan ne samo izborom boja, nego i materijala (mramor, metal premazan zlatom, zelenilo, kombinacija baršuna i zlatnog premaza, ukrasnim jastucima s krznom…) posve prati trendove i to je također ono što ga čini atraktivnim i privlačnim.

Stan koji se sastoji od dnevne sobe s blagovanjem, kuhinje te dviju spavaćih soba, nalazi se na skupom Manhattanu, no njegov koncept uređenja je vrlo jednostavan i lako zamisliv i u nekim ‘običnim’ domovima.

 

Komentari