MINI DVOETAŽNI STAN OD 32 KVADRATA: ugodno malo gnijezdo kojem ništa ne nedostaje

Kvadratura interijera u Parizu doista je mala no studio Kast Design uspio je stvoriti udoban, ugodan i šarmantan prostor za najam. Dodatni adut stana je terasa prepuna svjetlosti

 

 

 

Predstavljamo vam projekt dizajnerskog studija Kast Design, malog dvosobnog stana za najam koji vam može jako dobro poslužiti kao inspiracija. I to ne samo za prostor iste takve namjene, nego i za apartman na moru, studentski stan ili općenito životni prostor.

Donja etaža se sastoji od jedne jedine prostorije koja ima ulogu dnevnog prostora. Kuhinja sa šankom koji služi za blagovanje te mini dnevni boravak imaju dva izlaza – jedan vodi prema terasi koja ima ulogu produžene dnevne zone te prema potkrovlju u kojem se smjestila spavaća soba s garderobom i kupaonicom.

 

Foto: Kast Design

Interijer ima sve potrebno za boravak dvije do tri osobe, budući da se sofa u dnevnom boravku može razvući u ležaj. U uređenju inspiriranom skandinavskim i industrijskim dizajnom, prevladavaju svijetle nijanse s crnim i tirkiznim akcentima uz dodatak drveta i zelenila koje osvježava prostor.

 

Foto: Kast Design

Cilj dizajnera bio je, pored stvaranja funkcionalnosti i dobre organizacije, dobiti udoban, ugodan i šarmantan prostor koji će privući goste. Jedan od ciljeva bio je i unijeti maksimalnu količinu svjetlosti i toplije u jednostavno uređen prostor, opremljen osnovnim komadima namještaja i tek ponekim detaljem. Ukratko, ovom ugodnom malom gnijezdu ništa ne nedostaje da bi ponudilo savršenu dobrodošlicu.

 

Komentari