IDEALNO VIKEND UTOČIŠTE: moderna drvena kuća za blagdane iz snova

Iako tisućama milja daleko od nas, bilo bi šteta makar ovako virtualno ne zaviriti u ovu predivnu modernu drvenu kuću u Kanadi, u regiji Quebec. Uživajte!

 


Kuće okružene prirodom, daleko od smoga i buke grada, sve su poželjnija destinacija za odmor, a mnogi se odlučuju pretvoriti ih u trajni dom u kojem će živjeti tijekom cijele godine.

Foto: Airbnb

Kuća u koju vas vodimo, nazvana Little Trähus namijenjena je za odmor, iako ima sve potrebne sadržaje da bi se u njoj moglo stalno živjeti.

Foto: Airbnb

Smještena je u regiji Laurentides, nekoliko minuta od poznatog skijališta Mont-Tremblant, ova drvena kuća dostupna je za iznajmljivanje putem Airbnb-a gdje smo je i pronašli. Jednostavno se svojim izgledom izdvajala – svidjela nam se moderna verzija moderne brvnare okružene prirodom.

Foto: Airbnb

Veliki prozori od od poda do stropa unose okoliš u interijer, ali zahvaljujući savršenoj izolaciji i učinkovitom grijanju peći na drva, nikada vam neće biti hladno dok uživate u pogledu na snijeg.

Foto: Airbnb

Dok ste unutra imate osjećaj kao da ste dio prirode, a za toplijeg vremena može se uživati na prostranoj terasi ili jednostavno se uputiti u šetnju šumom. Zimi je tu i prigoda za skijanje i uživanje u snježnim radostima i prekrasnoj prirodi.

Foto: Airbnb

U kući se nalazi veliki dnevni prostor s kuhinjom, blagovanjem i dnevnim boravkom te kupaonica i dvije spavaće sobe. A sada je brvnara u posebnom blagdanskom izdanju, pa izgleda još čarobnije.

Foto: Airbnb

 

Komentari