Dvoetažni raj u nezaboravnim pastelnim akcentima

Predivan interijer od 130 četvornih metara u koje vas ovaj puta vodimo nalazi se u staroj zgradi u predgrađu Stockholma, a koncipiran je na dvije etaže, od kojih se jedna nalazi u potkrovlju. Posebnost stana je i fantastičan pogled na jezero, popularno kupalište Bastusjön

 

Dvoetažni potkrovni stan u predgrađu Stockholma prije nekoliko godina podvrgnut je temeljitoj adaptaciji zahvaljujući novim vlasnicima. Poželjeli su obnovljen dom koji bi odisao toplom atmosferom, stilom te iskoristio sve prednosti života pod kosim krovom. Stan se nalazi na vrhu zgrade sagrađene daleke 1910 . godine te se prilikom obnavljanja stana nastojalo povezati tipične tradicionalne elemente ovog zdanja s modernim dizajnom. I naravno, pod velikim utjecajem skandinavskog stila. U donjoj etaži nalazi se velika kuhinja s blagovanjem i izlaz na balkon. Na prvoj etaži nalazi se i velika kupaonica s perilicom i sušilicom rublja.

Na gornjem katu nalazi se vrlo prostran i profinjen dnevni boravak s izlazom na veliku terasu koja pruža prekrasan pogled na prirodu i jezero, popularno kupalište Bastusjön. Dnevni boravak  je standardne visine i plijeni pažnju stropnim gredama i dvama velikim bočnim svodovima obloženim ciglom koji su mu dali rustikalni šarm i toplinu. Tri spavaonice nalaze se pod većom kosinom koja je sjajno iskorištena. Pogledajte u galeriji fotografija na koji način!

 

Izvor: Tradition.net

 

Komentari