Djelomični makeover dvosobnog stana: nova doza elegancije i trendova oživjeli su bljedunjavi interijer

Stan od 65 kvadrata u gradu Västerås u središnjoj Švedskoj pravi je primjer kako se može oplemeniti dominantna bijela boja i osvježiti interijer dodavanjem nekih elemenata. Pogledajte kako je tekao makeover dvosobnog stana

 

 

Vodimo vas u dvosoban stan koji je renovacijom dobio novu atmosferu i postao znatno šarmantniji i zanimljiviji nego prije. Dominantni skandinavski stil u kojem je dominirala bijela boja, kao i činjenica da nije obnavljan godinama učinili su od ovoga interijera površine 65 četvornih metara bezličan prostor. Stan je vapio za osvježenjem. Vlasnici su se odlučili na djelomičan makeover, mijenjajući i dodajući samo neke elemente.

Makeover je derutni stančić preobrazio u divnu oazu jednostavnosti i šarma

Foto: Bostad Skandiamaklarna

Zanimljiva rasvjetna tijela

Dnevni prostor doživio je najveće promjene – mijenjana je kompletna rasvjeta te su stavljene trendi visilice u kuhinjski prostor, blagovaonski stol je dobio nove stolice. Ružičasti baršun kojim su presvučene stolice unio je dozu nježnosti i razigranosti u prostor.

Foto: Bostad Skandiamaklarna

Novi trendovi u kuhinji

Kutak za blagovanje obogaćen je novim, jednostavnim i elegantnim ogledalom te novim metro zidnim pločicama. Sada je taj prostor oslobođen i gornjih ormarića, što je također jedan od trendova. Uneseni su novi detalji sjajnih, zlatnih površina.

Prostor dnevnog boravka dobio je novi klub stolić, tabure od baršuna te nove jastučnice na ukrasnim jastucima. Nove zavjese od baršuna unijele su toplinu u dnevni prostor.

 

Foto: Bostad Skandiamaklarna

Elegancija u spavaonici

Spavaća soba dobila je novu boju na zidovima te štukature, kao i novi noćni ormarić u vidu taburea te baršunaste zavjese u ružičastoj nijansi. Prednost ove spavaće sobe je njezina dovoljno velika kvadratura što je omogućilo ugradnju velikog garderobnog ormara s kliznim vratima koji se doima poput zida, tim više što je pobojan u nijansu sličnu onoj na zidu.

Foto: Bostad Skandiamaklarna

Kupaonica je, zbog ograničenog budžeta, doživjela najmanje promjena – tek ormarić s umivaonikom te zidni ormarić za pohranu.

 

 

 

Komentari