Počinje jubilarna 10. sezona In Dizajna na RTL-u

Emisija o interijerima, koju uspješno vodi i uređuje dizajnerica Mirjana Mikulec, kreće s desetom sezonom emitiranja.

Jubilarna sezona počinje 9. listopada 2016. godine i donosi inspirativna rješenja za opremanje svih prostorija doma, od spavaćih i dnevnih soba, pa sve do zahtjevnijih prostorija poput kupaonica i kuhinja. Osim toga, emisija i ove sezoni priprema odlične uradi-sam tutoriale koje je publika odlično prihvatila. Ljubitelji vlastoručne izrade tako će naučiti izraditi dekorativne vaze, dječji stol pa čak i tepih.

Poznavatelji arhitektonske scene zasigurno će uživati u projektima renomirane austrijske arhitektice Marion Wicher, zaviriti u neke od najljepših kuća u Istri, ali i zagrebačke stanove za najam koji posljednjih godina postaju pravi poligon za istraživanje granica arhitektonske i dizajnerske mašte.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

„Čini mi se kao da je bilo jučer kada sam tek razmišljala o tome kako bi bilo dobro imati autorsku emisiju o mojoj velikoj ljubavi- interijerima, svaki put odmahivala bih rukom i mislila da je to na granici s nemogućim. Gotovo pet godina kasnije, evo nas sada na početku desete sezone.“ – komentirala je Mirjana Mikulec i dodala kako se otada mnogo toga promijenilo.

„Svaku sezonu nastojimo osvježiti i učiniti zanimljivijom od prethodne, ali zadržati prepoznatljiv format i rubrike. Koliko smo se zapravo promijenili najbolje vidim kada ulovim neku prastaru epizodu koja se reprizira, ali mi je drago da ih gledatelji još uvijek rado pogledaju, jer dobre ideje i rješenja nikada ne izlaze iz mode. “ – dodala je Mirjana.

Osim emisije, Mirjana trenutno priprema i novu knjigu, ali i proširuje liniju proizvoda za dom, pa nas ove jeseni očekuju nove mirisne svijeće, prekrivači, posteljina, kućni ogrtači i još mnogo toga.

Komentari