ADAPTACIJA KUPAONICE: vintage pločicama i zelenilom stvoren je prostor u kojem je lako zaboraviti na vrijeme

Studio Mirjane Mikulec dobio je povjerenje vlasnika obiteljskog stana u Zagrebu da ga u cijelosti preuredi. Najveću promjenu doživjela je kupaonica od 6 kvadrata

 

Svi želimo lijepu kupaonicu u kojoj se osjećamo ugodno i iz koje ne želimo brzo izaći. Upravo to je, između ostaloga, imao za cilj tim Mirjane Mikulec obnavljajući kupaonicu u sklopu projekta uređenja stana u Zagrebu.  Kupaonica od šest kvadrata zamišljena je u neutralnim, svjetlijim tonovima, s efektnom keramikom na zidovima koju je Mirjana Mikulec potražila u Petrokovu.  

 

Izbjegnite na vrijeme najveće zamke u opremanju kupaonice

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Pločice, koje su glavne zvijezde ovog makeovera, dodatno su došle do izražaja jer su odabrane neutralne nijanse ostalih obloga. Ravne linije namještaja i nenametljive sanitarije naglasile su ovaj vintage uzorak.

Odlično rješenje je i mala polica ugrađena u zid tuš kabine pogodna za ostavljanje šampona i ostalih sitnica. Unatoč prostranoj tuš kabini, ostalo je mjesta i za biljke. Dovoljno je bilo postaviti samo jednu teglu sa zelenilom da bi kupaonica dobila posve drugačiji, svjež i prozračan izgled.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Kako je tekla kompletna adaptacija kupaonice, pogledajte u video prilogu!

Komentari