MODERNE KUHINJE IH VOLE: ugodni bež tonovi u omiljenoj prostoriji doma

Bež nijanse uvijek su bile dobrodošle u kuhinju, a sada su naročito poželjne. Imamo inspirativne ideje s različitim nijansama ove ugodne, elegantne i tople boje – vjerujemo da ćete pronaći svoju omiljenu i kopirati dizajn kuhinje koji vam se sviđa.

 


Iako se nekome na prvu može činiti dosadnom ili monotonom, bež boja ima uvijek svoje vjerne poklonike. Bež boja odavno je postala klasik, a sada je u trendu i sve je više prisutna u uređenju svake prostorije, naročito kuhinje.

Upravo zato vam i predstavljamo kuhinje u bež nijansama, među kojima je najviše zastupljena profinjena taupe, koja ima primjese sive.

Foto: Olesya Sitnikova

Razlog popularnosti je ustvari očit – bež boja je prikladna za svaku sobu u kući, ovo je usto svijetla nijansa koja vizualno čine male sobe lakšim i prostranijim. S bež tonovima je lako stvoriti mirnu i ugodnu atmosferu kod kuće i na koncu lako se kombinira s mnogim nijansama iz cjelokupne palete boja, služeći kao neutralna baza.

Foto: Victoria Biryulya Design

Može se vidjeti u interijerima različitih stilova – od suzdržanog minimalizma do japandija, elegancije i svijetlog boho-chica. I to nije slučajno! Bež paleta ima desetke tonova među kojima ćete sigurno pronaći onaj pravi. Bež je jednostavno – univerzalna. Izgleda skladno u dizajnu bilo koje sobe: hodnika, dnevnog boravka, spavaće sobe i kuhinje.

Foto: Natalia Zelenova

Može se koristiti kao svijetla pozadina za tamne naglaske ili za stvaranje bezvremenskog i bogatog, slojevitog izgleda kombiniranjem različitih tekstura i nijansi iste boje.

Foto: Maria Pashkevich

Zavirite u naše prijedloge kuhinja u kojima dominiraju bež tonovi i uvjerite se kako divno funkcioniraju sa svim drugim bojama i uzorcima.

Foto: Natalia Isachenko
Komentari