12 trendi stolnih lampi koje će vaš dom učiniti posebnim

Dom bez pomoćnih rasvjetnih tijela danas je gotovo nezamisliv. Pogotovo kod onih vlasnika koji su velike estete i vole lijepe detalje koji stvaraju toplu i intimnu atmosferu u domu. Obnovite svoj životni prostor novim svjetiljkama!

 

Možda su pomoćna rasvjetna tijela poput stolnih, podnih ili zidnih lampi posljednje o čemu ćemo brinuti kada namještamo svoj dom, no svakako nećemo napraviti propust i posve zaobići ih u uređenju. Detalji poput ovih kad-tad dođu na red jer ćemo vidjeti da nam nešto nedostaje. Ili ćemo primijetiti gledajući fotografije interijera kako, iako male, stolne lampe doprinose ugođaju u prostoru. Ako još niste ukrasili njima svoj dom do kraja, vrijeme je da krenete u akciju, a mi vam nudimo inspiraciju koju smo pronašli u našim trgovinama.

Stolne lampe bit će savršena dekoracija, činit će stilsku poveznicu s određenim materijalima i bojama, stavit će naglasak na neki dio sobe, ali će usto imati i praktičnu namjenu jer će biti dobar pomagač osnovnoj rasvjeti koja ponekad nije dovoljno jaka za sobu pa će nam olakšati čitanje ili bilo koju aktivnost u kojoj nam je svijetlo bitno.

 

 

 

Dizajnholik, ABC stolna lampa, 1890 kn

 

Zara Home, stolna lampa Kapsula, 459 kn

 

 

Emmezeta, stolna svjetiljka Synergy, 299 kn

 

 

 

Vivre.hr, stolna lampa Sam, 175 kn

 

 

Lesnina, stolna lampa Nove, 249 kn

 

 

Deez, stolna lampa Urban Mini, 1150 kn

 

 

 

Jysk, stolna lampa Olafur, 99 kn komad

 

Take Me Home, stolna lampa Stripes Davorina Kulaša, 785 kn

 

Ikea, stolna lampa BÖJA, 179 kn

 

 

Perfecta Dreams, stolna lampa, cijena na upit

 

 

Gnijezdo.hr, stolna lampa Highland, 707 kn

 

 

Gnijezdo.hr, stolna lampa Bamboo, 599 kn

 

Fotografije: Promo

Komentari