Mladenački dnevni boravak u industrijskom stilu

Pogledajte kako smo preuredili dnevni boravak mladog para.

Prostrani dnevni boravak namijenjen je mladom bračnom paru. Pri osmišljavanju ovog prostora izrazili su želju da odiše industrijskim stilom, a samo uređenje pomalo nekonvencionalno. Unutar dnevnog boravka trebalo je zadržati radni prostor te pripaziti na budžet, koji nije podrazumijevao velike zahvate.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Na samom početku izbacili smo sav neiskoristiv namještaj, zadržali smo samo radni stol koji smo folijama i novim ručkicama preuredili, te obojili zidove. Pozicije namještaja u potpunosti su zamijenjene – tako smo novi trosjed prebacili na drugu stranu i time otvorili komunikaciju prema blagovaonici i terasi.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Budući da odabrana kombinacija namještaja i detalja naginje industrijskom stilu i eklektici, siva je bila idealan izbor. Uz sivi trosjed kombinirali smo vrlo jednostavne drvene elemente, a jedini akcent u prostoru je tepih žarkih boja koji je dao živost i fotelja.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Umjesto uobičajenog TV elementa, poigrali smo se drvenim košarama u koje smo smjestili knjige i časopise i tako stvorili neobičan kutak za mladi par.

dnevni

U videu pogledajte što je sve bilo potrebno kako bi dnevni boravak osvanuo u novom ruhu!

Kako vam se svidjelo opremanje dnevnog boravka? Recite nam u komentaru!

Komentari