Pogledajte opremanje baby sobe

Sobica od 13 kvadrata buduća je soba za djevojčicu koja uskoro stiže na svijet. Roditelji su nas pozvali kako bismo sve uredili po mjeri bebe i mame koja će ovdje provoditi najviše vremena.

Zahtjevi klijenata bili su slijedeći:

  • Zadržati dječji krevetić
  • Osigurati prostor za prematanje i dojenje
  • Sakriti ulaz u manju prostoriju

Prvi korak je bilo pronaći inspiraciju i stil uređenja koji se sviđa roditeljima. Odabrali smo nježnu paletu boja, te romantičan stil uređenja. Nakon toga predložili smo tlocrtni raspored u koji smo uključili postojeći krevetić, ormar, police, komodu za presvlačenje, fotelju za dojenje i ležaljku za bebu.

Odabrali sam nježnu tapetu bež boje koju smo dopunili jednostavnim bijelim namještajem. Pastelni tonovi idealno se slažu s bijelim namještajem, a zid nasuprot samog ulaza tapeta će utopliti i dati dozu nježnosti. Za postojeći krevetić odabrali smo posteljinu i baldahin.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić

Stare utičnice i prekidače zamijenili smo novim nježno ružičastim. Kao šećer za kraj, tu su, naravno, i nezaobilazne igračke koje će uljepšati dječju svakodnevicu.

Osim krevetića i ormara, u sobi za bebe uvijek je poželjno smjestiti i komodu za presvlačenje, ljuljačku ili sjedalicu za bebu i fotelju koja će majci osigurati udobnost. Police, razni mobili i igračke tek su dopuna osnovnom asortimanu koja osigurava veseo i razigran izgled sobe.

Foto: Darko Mihalić
Foto: Darko Mihalić
Komentari