NOVA SOBA ZA DANTEA: srednjoškolac je napokon dobio prostor prilagođen svojim godinama

InDizajn tim je u zagrebačkom Vrbiku preuredio sobu tinejdžera Dantea. Pogledajte kako je ona izgleda prije i poslije nagradnog makeovera!

 


Nagradni makeoveri se nastavljaju i u novoj sezoni InDizajna. U drugoj epizodi InDizajn tim je novom sobom iznenadio tinejdžera Dantea koji s obitelji živi na zagrebačkom Vrbiku. Kako bi se dječja soba pretvorila u malo ozbiljniju i primjereniju srednjoškolskom uzrastu, bilo je potrebno pronaći nove komade namještaja, ali i osmisliti preuređenje.

PRIJE

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

 


POSLIJE

Budući da je Danteova soba više dječja nego tinejdžerska, a i sav namještaj je dotrajao, najprije su se iznijele van sve stvari. Nakon toga krenulo se na osvježenje zidova, a prije toga bilo je potrebno gletom popraviti rupe i ostala oštećenja.

Zidovi su obojani u tamnosivu i pastelnozelenu nijansu, čime se razbila monotonija bijelih zidova. Zatim je uslijedilo namještanje – novi krevet s pripadajućim uzglavljem, ormar, radni stol, stolac, komoda i tepih. Detaljima na namještaju uneseno je malo boje i dinamike, a točka na i bili su bilje i dekoracije.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

“Kao što vidite, ovo više nije soba za dječaka i daleko je primjerenija jednom srednjoškolcu. Budući da je prostor zaista malen, nismo se puno igrali promjenama u rasporedu jer je najlogičnije da glavni komadi namještaja dođu na isto mjesto. Ipak, krevet smo pomaknuli na suprotni zid kako bi prostor uz prozore ostao što slobodniji. Na zidovima, ali i kroz namještaj, unijeli smo boje, a posebno smo pazili na to da nogometna nota bude provučena i kroz novu sobu pa smo na zidu uokvirili Danteove stare dresove”, zaključuje dizajnerica.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

U video prilogu pogledajte kako je tekao makeover te Danteovu reakciju na novu sobu!

 

Komentari