TOPLI MALI KUTAK: pogledajte kako je Dejan uredio balkon u podstanarskom stanu za samo 1000 kn

U želji da njegov podstanarski stan, kojem pripada i mali balkon, ima atmosferu toploga doma, Dejan se uz pomoć sestre i prijatelja bacio na uređenje svoga mini dnevnog boravka na otvorenom. Unatoč malom budžetu, rezultat je i više nego sjajan!

 

 

Malom podstanarskom stanu u zagrebačkom naselju Prečko pripada i balkon. Prije preuređenja na njemu su bile dvije stare stolice i stolić koje novom stanaru Dejanu Bobetiću nisu bile baš po volji. Balkon je djelovao hladno i nije imao toplinu a to je baš ono što je Dejan želio. Da bi to postigao “bacio” se na brzinsko uređenje koje je trajalo pet dana.

U tih nekoliko dana, pored drugih obaveza, Dejan je uz pomoć prijatelja i sestre uspio stvoriti šarmantni mali dnevni boravak na otvorenom, koji naročito atraktivno izgleda kada padne noć. U samo 2,5 kvadrata je unio sve potrebne sadržaje potrebne za odmor, opuštanje i uživanje.


PRIJE

 

Foto: Privatni arhiv

“S obzirom na to da stan nije moj i da ništa nisam smio bušiti niti mijenjati na kraju je sve ispalo i više nego super”, smatra Dejan dodajući kako je ovo na neki način zajednički projekt njega i prijatelja Igora s kojim je uživao stvarajući dodatni sadržaj u svome domu.

Uređenju je doprinijela i Silvija, Igorova djevojka, predlažući završne sitnice, te Dejanova sestra Vesna koja je ovdje iskazala svoj umjetnički duh.


POSLIJE

Foto: Privatni arhiv

Dok je Dejan, inspirirajući se idejama s interneta i časopisa, sam izradio namještaj od starih paleta s otpada (kutnu garnituru te drvenu ogradu i zidni panel, Vesna je dala ideju i skicirala sanduk odnosno klub stolić napravljen od stare lamperije.

Ostatak laminata od radova u stanu Dejan je iskoristio za novu podnu oblogu pa sada balkon izgleda znatno toplije i ugodnije.

 

Foto: Privatni arhiv

 

Detalje poput teglica, svijećnjaka, ukrasnih jastučića i dekoracija Dejan je nabavio u trgovinama za uređenje doma. Jedino što još planira jest izrada mekog sjedišta od spužve za kutnu garnituru te platnenih navlaka.

 

“Potrošio sam oko 1000 kuna na sve što se sada nalazi na balkonu. Najviše je otišlo na boju te sitne dekoracije”, otkriva Dejan.

 

Foto: Privatni arhiv
Komentari