Pravi šumski ugođaj na balkonu najpoznatije nizozemske blogerice

Idealan balkon, bez obzira na stil uređenja koji preferiramo, podrazumijeva cvijeće, pastelna ili jarke boje barem u akcentima… No, ovaj puta vodimo vas na jedan sasvim drugačiji balkon i vrt koji se nalaze u obiteljskoj kući u unutrašnjosti Nizozemske

 

Instagram profil @finntage, poznate dizajn blogerice Sandre iz maloga mjesta u Nizozemskoj, u ljetnim mjesecima djelomice se seli i na otvoreno – balkon i mali vrt na koje se izlazi iz njezina doma. Kada ne radi kao manager za ljudske resurse u jednoj tvrtki, ova ljubiteljica interijera svoje vrijeme posvećuje obitelji i sinu Finnu, po kojem je njezin blog i dobio ime. Da njezine originalne ideje i smjelo koketiranje s tamnim bojama (naročito smeđom, crnom i zelenom) itekako imaju odjeka, svjedoči brojka od 141 tisuću pratitelja na Instagramu. Isti stil uređenja Sandra slijedi i na svome balkonu i mini vrtu. Prirodni materijali, tamne boje i obilje bilja, ali uglavnom ono bez cvjetova, krase njezin eksterijer, u kojem u vrijeme proljeća, ljeta i jeseni provodi dobar dio dana i vikende.

Za razliku od svojih zemljaka, Sandra nije zaljubljenica u skandinavski dizajn, iako u svome domu ima i toga. Sandra vješto dodaje elemente industrijskog stila te vintage detalja i komada namještaja, a lice njezina doma neprestano se mijenja. Istu sudbinu doživljava svako malo i eksterijer – pojavljuju se novi jastuci, deke, tegle s cvijećem i dekoracije. Njezina ljubav prema biljkama ogleda se i u eksterijeru. ‘Volim toplinu i boje u prostoru u kojem živim’, ističe blogerica. Zavirite na njezin balkon i nadahnite se idejama ove popularne blogerice, na kojima možete vidjeti na koji način se uz male preinake može preuređivati jedan te isti prostor.

 

Blogerica Sandra/ Foto: @finntage