NAJSLAĐA KOLIJEVKA KOJU SMO VIDJELI: upoznajte i vi Nunanusku koju su kreirale dvije srpske arhitektice

Oduševile su nas ove preslatke kolijevke koje smo otkrili na instagramskom profilu @nuna.nushka. Iza njih stoje mlade arhitektice i dizajnerice iz Srbije, Nađa Pavlović i Jelena Đurović

 

 

 

Baš kao na igračku i odjeću, tako je teško ostati suzdržan na dječji namještaj i detalje za uređenje soba. Produkt dizajn kao i dizajn namještaja namijenjen najmanjima redovito izaziva ljubav na prvi pogled. To nam se dogodilo u susretu s Nunanushkom, prekrasnom kolijevkom za bebe zbog koje će mnogi poželjeti barem na tren opet se vratiti u svoju najraniju dob.

Foto: @nuna.nushka / Instagram

Kolijevka, iza koje stoje dvije mlade arhitektice i dizajnerice iz Srbije, Nađa Pavlović i Jelena Đurović, osvaja svojim dizajnom koji donosi atmosferu mekoće, nježnosti,  razigranosti, ali i profinjenosti. Za to su ponajviše zaslužni mekani baršun, nježne pastelne nijanse u kojima dolazi kolijevka te zaobljene linije.

Chic i eleganciju kolijevci daju tanke nožice od metala u srebrno-zlatnim nijansama, dizajnirane na vrlo zanimljiv način.

Foto: @nuna.nushka / Instagram

Iako nas je oduševila svojim izgledom, to nije jedini adut kolijevke. Nunanushka je posve sigurna za bebu jer je rađena od kvalitetnih materijala, a konstrukcija je, kao i nožite, testirana na stabilnost. Također, baršun kojim je presvučena kolijevka je ispitan i testiran te nimalo ne iritira dječju kožu, dok je ležaj potpuno anatomski oblikovan te podržava tijelo bebe.

Cijena Nunanushke je 700 eura, a može se naručiti i iz Hrvatske.

 

Komentari