BRZI MAKEOVER DETALJIMA: imamo trendi prijedloge koji će podići vaš dom

Vjerujemo da ste se prilikom svakog preuređenja ili osvježenje svoga doma uvidjeli kako detalji imaju veliku moć. I da je dobro da oni budu pomno odabrani te da neki od njih donose i trendove. Imamo super prijedloge za detalje kojima ćete obnoviti lice svoga doma!

 


U uređenju interijera doista su bitni svi segmenti – od onih osnovnih poput oblaganja podova i zidova, zatim izbora namještaja pa sve do detalja i dekoracija. I vjerujemo da ste primijetili tijekom uređenja da dok ne stavite detalje – manje komade namještaja ili sitnice da interijer nije dobio svoj potpuni izgled.

Atmosphera i Prima ujedinjene su u besprijekornom uređenju vašeg doma / Foto: Prima

TAJNA DOBRO UREĐENOG DOMA JE U DETALJIMA

Dizajneri često ističu kako se tajna dobro uređenih interijera koji imaju ‘ono nešto’ krije u detaljima.

Detalji doista podižu svaki prostor, kao da mu daju novi život. Isto vrijedi i kod doma koji vapi za promjenom. Ako nismo u prilici temeljito ga obnoviti onda brzi makeover novim detaljima doista napravi efektnu promjenu. Tako se i životni prostor podigne, a nedostaci (stari namještaj, mali broj kvadrata…) stave u drugi plan i postaju manje vidljivi.

Pronađite dekoracije brenda Atmosphera koje najbolje ocrtavaju vašu osobnost / Foto: Prima

DETALJI DIŽU DOM IZ PROSJEČNOSTI

Stoga, ako vašem domu nešto nedostaje da bi imao šarma i pravu, toplu i ugodnu atmosferu doma ili sve izgleda bezlično i malo pohabano, vrijeme je za nove detalje. Ukrasnim i praktičnim detaljima dat ćete karakter svome domu i svoj osobni pečat.

Naš dom je naše ogledalo – ocrtava naše interese, navike, želje i ciljeve, a dekoracije su način da taj odraz bude jasan i snažan. Slikoviti umjetnički radovi, udoban namještaj ili sitni detalji koji odaju našu strast prema putovanjima ili hobijima – sve to pomaže stvoriti prostor koji odražava našu jedinstvenu osobnost. Dekoracije su poput pisma koje bez riječi priča priču o nama samima.

Atmosphera je brend koji je inspiriran vama i inspirira vas / Foto: Prima

TRENDI DETALJI ZA FRANCUSKI ŠARM U DOMU

U ponudi Prima grupe, najvećeg hrvatskog proizvođača namještaja pronašli smo novu kolekciju detalja francuskog brenda Atmosphera koji su nas osvojili svojom toplinom i atraktivnošću. Ali i neporecivim šarmom po kojem je Francuska poznata u bilo kojem segmentu životnog stila, pa tako i uređenju doma.

Nova kolekcija dekoracija u Prima salonu na Jankomiru / Foto: Prima

DETALJI PRUŽAJU UDOBNOST

Kada kročimo u svoj dom, želimo osjetiti zagrljaj udobnosti. Mekoća jastuka, toplina svjetlosti i miris cvijeća iz vaze na stolu stvaraju atmosferu koja nas umiruje i opušta. Dekoracije nam pružaju mogućnost stvaranja prostora u kojem možemo biti potpuno opušteni i uživati u trenucima mira.

Boemski, romantični, prirodni, suvremeni ili retro stil… Lako je kreirati vlastiti svijet uz dekoracije za dom brenda Atmosphera te uz kvalitetan Prima namještaj hrvatskog dizajna i proizvodnje.

POSTELJINA BEAR / FOTO: PRIMA

Ove moderne dekoracije po pristupačnim cijenama sada su dostupne na Prima webshopu i u Prima salonu na Jankomiru, na adresi Ul. Velimira Škorpika 22, a uskoro će biti dostupne i u drugim odabranim salonima.

Tamo ćete otkriti veliku ponudu novih francuskih dekoracija među kojima su neodoljivi i praktični dodaci za dječje sobe, korisni dodaci za kuhinje i kupaonice, ali i ukrasni jastučići, svjetiljke, satovi, svijećnjaci, vaze, posude, ogledala, košare i ukrasno bilje za uređenje svih prostorija doma.

Klub stolić Nolan / FOTO: PRIMA

POČASTITE SVOJ DOM DETALJIMA

Atmosphera je dinamičan brend koji pokreću vrijednosti kao što su sloboda, elegancija i pristupačnost, a fokusira se na dizajniranje interijera. Dio je JJA grupacije, osnovane 1976. godine i smještene u Francuskoj, koja je uspješno obiteljsko poduzeće pod vodstvom druge generacije, a etablirala se kao europski lider po pitanju dekoracija.

Naslonjač Naova / FOTO: PRIMA

„Brend koji je inspiriran vama i inspirira vas.“ Tako glasi slogan francuske Atmosphere koja vas nastoji izazvati da se počastite uređenjem doma, da dijelite svaki trenutak i organizirate se s lakoćom, da iz dana u dan u svom domu pronađete utočište te da se ne ograničavate u svojim željama i ciljevima, već da beskrajno sanjate.

Igra Križić-kružić / FOTO: PRIMA

Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći na Prima webu, u najnovijem letku te na Prima službenom Facebook, Instagram, TikTok i Pinterest profilu.

 

Polica Rabbit / FOTO: PRIMA
Cjedilo Modern / FOTO: PRIMA

PROMO

Komentari