Tapete za ‘wow’ efekt: uz njih će vaš dom izgledati originalno i posebno

Boja već dugo nije jedina hit opcija za zidove našega doma: pored drvenih i plastičnih panela, štukatura, tu su i tapete koje dolaze u nezamislivim motivima i kombinacijama. Želite li doista stvoriti uočljivu promjenu u svome domu, posegnite za tapetama

 

Nekoć su nam se pruge činile ekstravagantne, dramatične i osobite kada je riječ o motivima na tapetama, no danas nije više tako. Ili točnije rečeno, nisu jedini više motiv zadužen za izazivanje takvog dojma. Nove generacije tapeta sa sobom su donijele motive s visokom dozom dramatike, s krupnim cvjetnim motivima, geometrijskim oblicima, dodatnim sjajnim i tekstilnim slojevima koje ih čine glamuroznim.

Tapete su izvrsno rješenje kada želite napraviti brzi makeover, prekriti nedostatke na zidovima, osvježiti prostor, unijeti vidljivu promjenu, postići željenu atmosferu bilo da je riječ o mekoći, romantici, mladenačkom štihu, raskoši ili pak profinjenosti i eleganciji. Tapetama to vrlo jednostavno možete stvoriti. Kao i to da vaš dom izgleda skuplje nego što jest. Ako tražite nešto posebno, izabrali smo za vas tapete koje će doista napraviti ‘wow’ efekt. Zavirite u našu galeriju i kliknite na fotografiju kako biste ju vidjeli u punoj veličini!