JOŠ PRIRODNIJE I TOPLIJE: ove nove dekore za namještaj po mjeri želimo imati u svome domu

Bez namještaja po mjeri nezamisliv je suvremeni dom. Ova opcija opremanja životnog prostora najbolje će iskoristiti svaki kutak, prikriti mane, istaknuti prednosti i donijeti dizajn kakav ste željeli. Stoga će vas novi dekori iverala itekako obradovati!

 

 


Popularnost namještaja po mjeri, najčešće opcije u opremanju doma, krije se i u činjenici da proizvođači revno prate trendove u uređenju interijera i ulažu u nove tehnologije, kako bi donijeli nove atraktivne, uzbudljive ali i napredne pločaste materijale kao i okove.

Oduševio nas je novi pločasti materijal PerfectSense Feelwood lakirane ploče, medijapan prešan s top mat laminatom, profinjen i elegantan, a istovremeno prirodan i jednostavan. Baš taj spoj čini ga idealnim za moderno stanovanje!

Posebnost ovog materijala je kombiniranje lakirane površine sa strukturama sinhroniziranih pora što donosi niz prednosti o kojima ćete više saznati u sljedećem poglavlju. Materijal dolazi u šest dekora koje vam predstavljamo u nastavku te vas upoznajemo s vrlinama ovog materijala!

 


PRIRODNIJI I TOPLIJI DOJAM

Inspiracija prirodom je vrlo tražena u modernim domovima, a ona se ostvaruje na različite načine, između ostaloga i odabirom pločastih materijala za namještaj po mjeri. PerfectSense Feelwood materijal općenito odlikuje velika doza prirodnosti, a novi dekori otišli su korak dalje te su još bliže prirodi jer teksturom, sinhroniziranim porama još više nalikuju prirodnome drvetu.

Tako ćete primjerice moći zadržati moderan stil, ravnih linija i neutralnih nijansi a u njega unijeti željenu toplinu koju treba imati svaki životni prostor, pa čak i kada je crna ili tamno siva boja dekora u pitanju. Pored teksture, stvaranju prirodnog dojma doprinijela je i mat površina odnosno vrlo niska razina sjaja.

Vjerna tekstura drveta donijela je prirodniji kolorit s boljim kontrastom i dubinom te novu razinu taktilnosti, što je iznimno bitno kod namještaja. Doticaj prstiju s materijalom bogate površine stvara dojam prirodnosti.

 

Foto: Elgrad

 


NEMA OTISAKA PRSTIJU

Jedna od kvaliteta koju želimo od namještaja po mjeri koji se nalazi u našem domu je lako održavanje i manja osjetljivost na prašinu, mrlje, otisak ruke. Zbog velikog broja obaveza i užurbanu svakodnevicu, želimo u svome domu što više odmarati a manje vremena provesti u čišćenju.

Također, ne želimo, dok kuhamo  neprestano paziti na mrlje. S PerfectSense Feelwood dekorima možete koristiti kuhinju opušteno i uživati u kuhanju jer na površini ovog materijala gotovo ne ostaju otisci prstiju, a čišćenje je vrlo jednostavno i lako, što je iznimno bitno kod tamnih dekora.

 

Foto: Elgrad

SVESTRANOST

U interijerima je jedan od trendova atmosfera luksuza i elegancije, a to upravo nude PerfectSense Feelwood dekori. No, jednostavnijim dizajnom i vještim kombinacijama s drugim materijalima i namještajem te detaljima, možete priču, koristeći ovaj materijal, usmjeriti u bilo kojem stilskom pravcu – od rustike i industrijskog stila, preko shabbya i skandija pa sve do japandija i minimalizma.

Savršeno se snalazi, u tanjoj verziji, kao zidna obloga, pa ga mnogi stavljaju umjesto zidne keramike u kuhinji ili drvenog panela u dnevnom boravku. Ovakva vrsta oblaganja zidova panelima postala je standard u uređenju kuhinja, stoga je PerfectSense Feelwood materijal o kojem vrijedi razmisliti.

 

Foto: Elgrad

Isto tako, s PerfectSense Feelwoodom možete osmisliti namještaj po mjeri za svaku prostoriju doma, a ne samo kuhinju. Primjerice, vitrine za blagovaonice, police i ormariće u kupaonici, krevete i uzglavlja u spavaćoj sobi, garderobne ormare, radne stolove te klub stoliće u dnevnom boravku.

Foto: Elgrad

 


PROMO

 

Komentari