Filmska inspiracija: Star Wars!

Sedma umjetnost nerijetko je inspiracija za dekoriranje interijera.

Kultni serijal i njegovi junaci poslužio je kao inspiracija za nebrojene stvari, od odjeće i svakodnevnih predmeta pa sve do ukrasa i cijelih interijera. U nastavku donosimo nekoliko ideja i zanimljivih rješenja s Pinteresta.

Najjednostavniji način da prostor oplemenite omiljenim filmskim motivima svakako su uokvirene slike. Fotografija iz omiljene filmske scene ili pak najdraži likovi smješteni unutar okvira slike nepogrešiv su odabir. Romnatičar među vama zasigurno će odabrati motive Princeze Leie i Hana Soloa, a simpatični Yoda kulerski je detalj za dnevni boravak.

Osim fotografija, odlično će vam poslužiti i samoljepljive naljepnice kojima možete ukrasiti zid ili pak vrata neke prostorije. Imate li jednostavnu kupaonicu ravnih, modernih linija, simpatičan filmski motiv na vratima možda je baš ono što će je istaknuti i dati joj dozu karaktera.

Naravno, tu su i detalji koji uvijek pale ili pak tapete sa stiliziranim likovima u šarenim nijansama ili monokromatskoj verziji. Inače, tapete su odličan izbor za dječje i tinejdžerske sobe, pa muči li vas opremanje pove prostorije, svakako razmislite o tapeti kao opciji.

Imate li vještiji par ruku, neke ukrase možete izraditi i sami. Jedan od primjera svakako je ovaj natpis s lampicama, a upute za izradu potražite OVDJE.

 

Ipak, ko i uvijek, predlažemo da ne pretjerujete – jedan ili dva detalja bit će sasvim doovoljni kako biste dočarali mrvicu atmosfere iz popularnog filmskog serijala.

  

Komentari