Svi šuškaju o kompakt pločama

Kompakt ploče su zapravo laminat ploče koje se proizvode prešanjem impregniranih celuloznih papira pod visokim tlakom i temperaturama.

I ok, sad kada smo riješili službeno upoznavanje i stručnu definiciju, nastavit ćemo u ležernijem tonu pričati o ovom materijalu s aspekta njegove elegantne ljepote i primjenjivosti u uređenju prostora.

Za početak, kompakt ploče su postale tema našeg portala zahvaljujući svojoj širokoj primjeni u interijerima i eksterijerima. Nabrojat ćemo samo neke karakteristike koje objašnjavaju njihovu funkcionalnu superiornost: otpornost na udarce, ogrebotine i vlagu, s time da su dugotrajno rješenje koje je vrlo lako održavati. Od kompakt ploča možete proizvesti gotovo sve što poželite u svojem domu ili poslovnom prostoru – podne i zidne obloge, kuhinjske radne ploče i stolove, sanitarne elemente i naravno namještaj, a tanki profil će doprinijeti sofisticiranom vizualnom dojmu.

Također ih odlikuje praktičnost primjene jer kompakt ploče ne treba nužno kantirati pa vam taj proces neće dodatno opterećivati budžet. A što se tiče dizajna i struktura, nepregledne su i očaravajuće.

Naravno, kako raste lista dobrih karakteristika nekog materijala, logično je za očekivati i povećane investicijske uloge. Međutim, ako vam je zaista stalo da imate funkcionalno, trajno i elegantno rješenje, kompakt ploče su izvrstan izbor.

Komentari