Sigurno rješenje za sve vremenske uvjete

Unose li ljetne oluje nemir u vašu svakodnevicu zbog pomisli na štete koje tuča i jak vjetar mogu nanijeti vašem krovu? Vijesti su u ovim mjesecima često pune izvještaja o posljedicama vremenskih nepogoda koje iziskuju znatne financijske izdatke za sanaciju.

Odaberete li kvalitetne materijale pri postavljanju krova, vremenski utjecaji neće uzrokovati dodatnu brigu. Primjerice, Tondach crijep opremljen je kopčama protiv nevremena, te dvostrukim i bočnim utorima za najviši stupanj sigurnosti pri teškim vremenskim uvjetima. Osim toga, pečenjem na 1000 stupnjeva osigurala se postojanost boje crijepa za stoljetan lijep izgled vašeg krova.

tONDACH
tONDACH

Možda ste već primijetili štetu na vašem starom krovištu i nalazite komadiće materijala po tlu ili prisutnost vlage i vlažnih mrlja ispod krovišta. To je pravo vrijeme da pozovete stručnjaka koji će vam savjetovati najbolju opciju sanacije. Tondach prodajni predstavnici rado će za vas izraditi jedinstveno sistemsko rješenje uz garanciju kvalitete crijepa od 33 godine.

Osim dugotrajnosti, Tondach crijepom postižu se i značajne energetske i financijske uštede. Niskoenergetske, pasivne i sunčane kuće savršenim krovom postižu dodatno smanjenje troškova za do čak 20 posto. Ekološku prednost donosi i činjenica da su Tondach glineni crjepovi proizvedeni potpuno bez kemijskih dodataka čime su zaslužili prestižni internacionalni certifikat Nature Plus.

Svima koji su odlučili povisiti kvalitetu stanovanja i osigurati svojoj obitelji prirodnost, zaštitu i toplinu možemo preporučiti prilagodljivi crijep Jupiter. Uz pouzdano odličnu funkcionalnost koju pružaju svi Tondach crjepovi, Jupiter nudi i 14 različitih boja za svačiji ukus. Fazonski rubni komadi štede vrijeme koje je inače potrebno za rezanje crijepa na rubovima krovišta, a odzračnicima se postiže brza izmjena vrućeg i vlažnog zraka i samim time idealna klima za stanovanje.

Suprotstavite se suvremenim nepredvidivim klimatskim promjenama pravim izborom najboljeg Tondach materijala i osigurajte, ne samo svojoj djeci, već i narednim pokoljenjima odlične uvjete stanovanja za zdravu i uspješnu budućnost.

Više informacija potražite na tondach.hr i Facebooku.

Komentari