Prvo ovogodišnje božićno uređenje je iza nas, pogledajte za koju neočekivanu dekoraciju smo se odlučili

Prvi dani prosinca smo što nisu stigli, a to je znak da je vrijeme da započnemo s pripremama i dekoriranjem naših domova. Za kakve smo se dekoracije odlučili ove godine, saznajte u nastavku

 

 

Iako je vrijeme Božića samo po sebi najljepše doba u godini, ono što ga čini još posebnijim zasigurno su razne dekoracije i figure koji u naš dom donose posebnu čaroliju. Po sve potrebno za uređenje ovog Božića zaputili smo se u Bauhaus, koji iz godine u godinu donosi sve zanimljiviju ponudu božićnih dekoracija.

 


DETALJI BEZ KOJIH JE BOŽIĆNO UREĐENJE NEZAMISLIVO

Jedan od najprepoznatljivijih simbola Božića, barem kada je riječ o uređenju, zasigurno je božićno drvce. Najčešća nedoumica kod izbora ovog elementa je pravi ili umjetni. Odluka je teška jer svaki od njih ima svoje prednosti i nedostatke. Iako ništa ne može nadmašiti miris koji prirodno drvce unese u dom, trajnost i raskoš umjetnog, najčešći je faktor pri odluci. Bez obzira za koji se odlučite, ono što će mu dati onaj wow efekt koji želimo, jesu dekoracije.

FOTO: INDIZAJN

KUGLICE

Za početak, odlučite se za dominantne boje kuglica. To može biti već tradicionalna kombinacija dvije boje, crvena i zlatna, mi smo se ove godine odlučili za smeđe – zlatnu, ali možete biti i nešto hrabriji pa se odlučiti za neke druge boje kao što su primjerice ružičasta ili plava. Svakako možete staviti i druge boje, naročito ako volite šarenilo.

 

FOTO: INDIZAJN

LAMPICE

Osim kuglica, lampice su zasigurno najefektniji detalj koji naglašava blagdansku atmosferu. Posljednjih godina na božićnim drvcima vrlo su popularne i dekoracije poput girlandi ili cvijeća.

FOTO: INDIZAJN

ADVENTSKI VIJENAC

Osim samog drvca, božićne dekoracije dobrodošle su i u ostale kutke doma, pa tako po njima možete rasporedili Orašare, Djed božićnjake, sobove, ali i neizostavni adventski vijenac.

ADVENTSKI VIJENAC: napravite sami očaravajuću tradicionalnu dekoraciju inspiriranu prirodom

FOTO: INDIZAJN

Naše ovogodišnje blagdansko uređenje možete pogledati u videu, a u njemu se nalazi i jedna sasvim neočekivana dekoracija koja nas je oduševila.


 

 

 

 

Komentari