Originalne i povoljne ideje za dodatni skladišni prostor u domu

Kome ne treba dodatni skladišni prostor u domu? Nova polica, vješalica, ormarić… su uvijek dobrodošli, jer svi imamo stvari za koje još nismo pronašli adekvatno mjesto u interijeru. Sada je pravo vrijeme za to, a mi vam pomažemo sjajnim prijedlozima

 

Sve su češći interijeri s DIY namještajem i detaljima za dom, napravljenima po ‘uradi sam’ konceptu. Od materijala zatečenih doma, onih koje se upravo spremamo baciti jer su bili dio ambalaže, pronađenih na sajmovima antikviteta i u trgovinama nastaju iznimno zanimljive i originalne kreacije. Ovakav način opremanja stana izvrsna je solucija za vikendice, apartmane, studentske stanove i u situaciji kada niste spremni izdvojiti novac za nove komade namještaja.

 

Foto: El Mueble

STARE KAŠETE za voće i povrće koje lako nađete na tržnici ili složene pored nekog dućana i spremne za otpad, doradom bojom ili lakom možete pretvoriti u prekrasne police koje ćete nasloniti ili pričvrstiti na zid ili . Pogledajte dolje niže u galeriji kako ih još možete iskoristiti…

 

Foto: El Mueble

RETRO KOFERI stari barem 40-ak godina umjesto na smeću, mogu biti ponovno vraćeni u funkciju i to kao vrlo praktičan komad namještaja. Ovdje su poslužili kao noćn ormarić zahvaljujući staklenoj ploči i malom tretmanu bojom, a vrlo lako mogu poslužiti i za pomoćne stoliće….

 

 

Foto: El Mueble

VJEŠALICA napravljena od običnog štapa kojeg možete naći šetajući parkom ili negdje u prirodi idealan je komad za originalnu vješalicu. Možete ju pričvrstiti za policu ali i nasuprotne zidove, poigrati se s bojom i materijalom užeta koji će ju držati za čvrsto uporište.

 

Foto: El Mueble

PALETE se upotrebljavaju sve više u interijerima i eksterijerima – za stoliće, sjedeće garniture, taburee, police… Predlažemo vam da od njih napraviti prekrasnu vješalicu za predsoblje koja će stvoriti sjajan prvi dojam na sve koji uđu u vaš dom. Živjele palete!

 

Izvor: El Mueble