MOĆAN DETALJ: pronašli smo odlične ideje za smještanje ogledala u hodniku

Ogledala su doista magična, i stoga ih, osim iz praktičnih razloga, želimo u svakoj prostoriji doma. Najbolje je krenuti od hodnika, jer tamo se stvara prvi dojam o svakom domu. Za inspiraciju, nudimo vam niz zanimljivih i različitih ideja

 


Interijeri za stanovanje nezamislivi su bez ogledala, i to prije svega zbog svoje funkcionalnosti. No, dekorativna uloga ovog detalja za dom također je velika, kao i sve ono što ona čine u prostoru – povećavaju ga, donose više prirodne svjetlosti, čine ga slojevitijim i dinamičnijim. I zato bi ih bilo poželjno imati u svakoj prostoriji, a u nekima i više primjeraka.

Foto: ElMueble

Novije tendencije u uređenju donose i pravu malu galeriju ogledala na zidovima, što može biti vrlo efektno i dati prostoru posebnost. Ovakav način dekoriranja dizajneri najčešće prakticiraju u dnevnom boravku, ali prije nego što se posvetite toj prostoriji, krenite tamo otkuda sve počinje, a to je ulazni prostor.

Foto: Decoist

U njemu dočekujemo goste i to je prva prostorija koju će vidjeti svatko onaj tko kroči u naš dom. Nudimo vam deset sjajnih i raznolikih ideja kako možete pozicionirati ogledalo i ostvariti kreativnost i estetiku u prostoriji na čije uređenje polažemo vjerojatno najmanje pažnje u cijelom domu.

 

 

Foto: Leclair Decor

U trendu su velika okrugla ogledala, kao i ona nepravilnog okvira te s masivnim zlatnim okvirom, nerijetko naslonjena na pod. Također, možete ih grupirati na zidu s umjetničkim djelima, privatnim fotografijama ili pak u kombinaciji s policama na koje ćete odložiti dekoracije, teglice sa zelenilom, vaze, ključeve i ostale sitnice.

 

Foto: Remodelista

 

 

 

Komentari