BUDILICA KOJA KUHA KAVU: sve što treba za savršeno jutro

Genijalan i poželjan model budilice koja kuha kavu s potpisom Joy Resolve dizajnirana je da skuha najbolju moguću kavu dok se vi još niste ni probudili

 

 

Za sve one koji ne mogu zamisliti jutro bez kave postoji savršeno rješenje. Britanski industrijski dizajner Josh Renouf izumio je budilicu koja će vam skuhati kavu prije netom prije buđenja.


Kako budilica koja kuha kavu funkcionira?

Trebalo je godinu dana predanog rada kako bi se “Barisieur”, budilica i aparat za kavu stvorili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barisieur (@barisieur)


Aparat za kavu sam zagrijava vodu i kuha kavu, sve što vi trebate napraviti jest pripremiti sve potrebno večer prije. Dakle, nakon što stavite kavu, šećer i po želji mlijeko, potrebno je postaviti timer i možete na spavanje. Vrijeme pripreme kave može biti prije ili netom poslije buđenje,ovisno o tome kakvi su vaši rituali i navike kada je riječ o prvoj jutarnjoj kavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barisieur (@barisieur)


Joshua Renouf dugo je radio na pomno osmišljenom dizajnu, za kojeg je htio da bude učinkovit, ali i estetski atraktivan. Inspiraciju je pronašao u psihološkom istraživanju koje tvrdi da navike koje činimo prije spavanja utječu na kvalitetu sna i potiču bolji san. Naime, rutina pripreme svih sastojaka za jutarnju kavu trebala bi nas upozoriti da je vrijeme za spavanje i pripremiti tijelo kako bi se ono opustilo.

Komentari