Svidjet će vam se na prvu: mala ženska oaza šarma i jednostavnosti

Vodimo vas u mali dvosobni stan od 40 četvornih metara u Stockholmu koji odiše jednostavnošću i ženstvenošću. Mlada vlasnica uredila ga je inspirirana skandinavskim dizajnom, kojem je vješto dodala akcente u ružičastim i tamnoplavim akcentima

 

Ponekad možemo osjetiti zasićenje sveprisutnim skandinavskim dizajnom, no teško mu je odoljeti, zar ne? Zamke predvidljivosti i monotonije mogu se vješto izbjeći kombiniranjem s drugim stilovima, jakim kolorističkim akcentima ili upečatljivim uzorcima. Vlasnica ovog malog dvosobnog stana do 40 četvornih metara u Stockholmu poigrala se prije svega detaljima i akcentima u tamnoplavoj i ružičastoj boji s dodacima crne. Na neutralnu osnovu koju čine bijela, siva i bež pažljivo su dozirane druge boje, a zelenilo mu je dalo dodatno osvježenje.

Interijer se sastoji od velike prostorije, dnevnog boravka s blagovanjem u čiju je nišu smještena i kuhinja, male spavać sobe te kupaonice i hodnika koji je vješto iskorišten kao skladišni prostor. Umjesto fronti stavljene su zavjese koje prostor hodnika čine atraktivnijim.

Komentari