STAN KOJI NAS JE ODUŠEVIO: visoki stropovi, opeka i moderni elementi stvaraju pravu čaroliju

Stan se nalazi u Budimpešti, a kombinacija visokih stropova, ciglenog zida, jednostavnih linija i rasvjete u industrijskom stilu stapa se u savršenu cjelinu

 

 

 

Stari stanovi s visokim stropovima, drvenim prozorima i vratima imaju poseban šarm. Ako im pridodate moderne elemente rezultat može biti spektakularan.

 


ZID OD CIGLE SVAKOM PROSTORU DAJE JEDINSTVEN IZGLED

Neki je obožavaju, neki taj trend nikako ne razumiju, no činjenica je da opeka u interijeru može izgledati više nego zanimljivo. Lako ju je uklopiti u cijeli niz stilova, od industrijskog i modernog, pa sve do rustikalnog. U ovom slučaju u dnevnom boravku kombinirana je s drvenim elementima poput blagovaonskog stola, rasvjetom u industrijskom stilu i modernim stolcima.

 

PROJEKT: Edit Sátori

KUHINJA U PRIRODNOM DEKORU I NEUTRALNIM NIJANSAMA

Bijela kuhinja u  kombinaciji s dekorom koji oponaša izgled drveta bezvremenska je kombinacija. Jednostavnost kombinacije naglasile su podne pločice s uzorkom koji  sve elemente i boje u kuhinji povezuje u skladnu i modernu cjelinu.

PROJEKT: Edit Sátori

CIGLENI ZID U BIJELOJ BOJI ZA SPAVAĆU SOBU

Siva je još uvijek jedan od najčešćih izbora pri uređenju spavaće sobe. Krevet u sivoj boji  čini savršen kontrast nad zidovima od bijele opeke. I u ovoj sobi  metalnom crnom rasvjetom unio se dašak industrijskog stila.

PROJEKT: Edit Sátori

KOMBINACIJA BIJELE I ZLATA

Mjesta za odlaganje nikada dosta pa je mali uski prostor pretvoren upravo u prostor za odlaganje. Klasična bijela polica jednostavnih linija savršeno je upotpunjena ogledalom u nešto raskošnijem stilu.

PROJEKT: Edit Sátori

 

JEDNOSTAVNA I MINIMALISTIČKA KUPAONICA

Baš kao i kuhinja, i kupaonica je uređena u bezvremenskom stilu. Bijela i boja drva u kombinaciji s jednostavnim linijama elemenata dodatno su naglašene pločicama s efektnim uzorkom.

PROJEKT: Edit Sátori

MAKSIMALNO ISKORIŠTAVANJE BALKONA

Iako nezahvalnog tlocrta, dugi i uski balkon također je iskorišten. Stol s dvije stolice sasvim je dovoljan za uživanje u prekrasnom pogledu.

 

PROJEKT: Edit Sátori
Komentari