MODERNA ELEGANCIJA NA DVIJE ETAŽE: prijedlog uređenja stana u Puli za mladi par

Mladi par iz Pule poželio je da njihov novi dom, dvoetažni stan s dvije velike terase i pogledom na more bude moderan, luksuzan i svijetao. Pogledajte kako je dizajnerica Iva Celio Cega odgovorila na njihove zahtjeve!

 

 

Mlada dizajnerica Iva Celio Cega, čiji smo stan, kao i njegove makeovere prikazivali na našem portalu i u emisiji InDizajn, u međuvremenu je svoj hobi pretvorila u posao i postala dizajnerica interijera za tvrtku Gradečki projekt.

Predstavljamo vam njezin novi projekt, prijedlog uređenja dvoetažnog stana od 90 kvadrata u Puli, koji je još uvijek i izgradnji. Veliki aduti stana su i dvije velike terase s pogledom na more.

Idejno rješenje: Gradečki projekt

Vlasnici, mladi bračni par, željeli su da njihov životni prostor bude moderan, luksuzan i svijetao. Idejno rješenje stana kojeg Iva potpisuje uključivalo je male preinake prvotnog projekta te su se odnosile u vidu otvaranja prostora rušenjem par zidova na donjoj etaži.

U cijelom stanu prevladava neutralna paleta boja a lajtmotiv ovog stana bi definitivno bila tonirana ogledala, štukature te ekskluzivna keramika na horizontalnim i vertikalnim površinama.

Idejno rješenje: Gradečki projekt

Interijer se sastoji od ulaznog prostora s hodnikom, kuhinje, dvije spavaće sobe, dnevne sobe s blagovaonicom, kupaonicom u prizemlju i jednom master uz spavaću sobu te dvije terase.

Kuhinja je zamišljena kao vrlo moderna prostorija u kojoj dominira kombinacija antracit matiranih površina s toniranim staklom.  Dojmu modernosti i funkcionalnosti doprinosi ugradbena rasvjeta unutar elemenata, a luksuzu keramika s uzorokom mramora. Pažnju plijeni i zid nasuprot visokih elemenata kojeg krase tonirana ogledala od poda do stropa.

Idejno rješenje: Gradečki projekt

Kuhinja je povezana s blagovaonicom i dnevnim boravkom u kojem dominiraju garnitura za sjedenje te velika TV jedinica. U blagovaonici koja odiše jednostavnom elegancijom nalazi se stakleni ormar za vino s nevidljivim bočnim ormarima ukrašenim profilacijama kako bi se uklopili u ostatak blagovaonice koju krase štukature.

Idejno rješenje: Gradečki projekt

Master spavaća soba nalazi se na galeriji sa velikom staklenom stijenom koja pruža pogled na more, u sobi se nalazi i samostojeća kada. Soba je pregradom podijeljena dva djela, spavaći dio sa visokim i malo neobičnim uzglavljem u maslinastoj boji te walk in garderobom sa stolom za šminkanje. Na taj način prostor se maksimalno iskoristio, te zadovoljili svei zahtjeve klijenta a cijeloj priči su dali dizajnerski touch.

 

 

 

 

Komentari