Dvoetažni stan za četvero: moderni obiteljski dom prepun svjetla

Idejno rješenje funkcionalnog dvoetažnog stana za četveročlanu obitelj bit će izvrsno nadahnuće za one koji imaju ovakav koncept životnog prostora ili su u potrazi za idejama modernih, svijetlih interijera.

 


Prijedlozi uređenja interijera, prikazani u 3D vizualizaciji toliko su vjerni fotografijama finalnog uređenja a mogu vrlo dobro predočiti kako bi neki prostor izgledao. Stoga su podjednako popularni kao i fotografije stvarnog stanja.

Stoga vjerujemo da će vam i ovo idejno rješenje dvoetažnog stana kojeg potpisuje Polygon architecture & design biti pravo nadahnuće i izvor dobrih ideja – bilo da i sami imate dvoetažni stan ili jednostavno volite moderne, svijetle interijere.

3D vizualizacija: Polygon architecture & design

Interijer se prostire na dvije etaže – već ulazom na prvu etažu pogled se pruža na dnevni prostor koji zauzima površinu 40 četvornih metara. Ulazni prostor dovoljno je velik da se u njega smjestio i garderobni ormar. Još jedan prostor, onaj ispod stepenica krije mjesto za pohranu. Na ovoj etaži nalazi se još gostinjski WC.

Iz dnevne zone otvorenog koncepta stepenice vode na gornju etažu na kojoj se nalazi kupaonica te tri sobe, od kojih je jedna izostavljena iz procesa idejnog rješenja jer vlasnici nisu bili sigurni za što bi je namijenili. Za sada ima ulogu odlagališta svega i svačega.

Preostale dvije sobe su roditeljska te dječja s krevetima na kat, projektirana za dvije djevojčice.

3D vizualizacija: Polygon architecture & design

 


Cilj je bio osmisliti jednostavan, moderan i funkcionalan interijer koji odiše elegancijom. Naglasak je bio na dnevnoj zoni gdje će mnogima pažnju prije svega privući kuhinja zbog uzorka mramora i osvježavajućih svijetlo zelenih nijansi fronti ormarića. Ovo su elementi koji su interijer učinili atraktivnijim i dali mu posebnost.

3D vizualizacija: Polygon architecture & design

 

Kuhinja je, pored dječje, najživopisniji dio interijera, iako i dalje djeluje smirujuće, budući da je ipak zelena boja u pitanju.

Dnevni boravak je funkcionalan (u sklopu njega je i radni kutak) i vizualno znatno mirniji jer više naginje minimalizmu.

3D vizualizacija: Polygon architecture & design

U spavaću sobu ulazi se kroz pregradu od mliječnoga stakla kroz koju ulazi dodatna količina svijetla u ovu prostoriju. Ona su stavljena kako bi u spavaću sobu došlo još više svjetla jer ga balkonska vrata koja vode na terasu nisu pružala dovoljno. Po potrebi, staklena pregrada se može zatamniti roletnom.

3D vizualizacija: Polygon architecture & design

 

 

Komentari