Prijedlog uređenja stana za najam: svijetlo plava donijela je dašak morskog ugođaja

Vodimo vas u stan na moru, namijenjen turističkom najmu, površine 60 četvornih metara. Prema željama vlasnika, uređenje je bilo inspirirano skandinavskim dizajnom s dodacima klasike i elegancije.

 


Stanovi i apartmani za kratkoročni najam postaju sve ljepši i atraktivniji jer vlasnici žele imati što zanimljiviji interijer koji bi privukao potencijalne goste. Kako bi to postigli, vlasnici sve češće unajmljuju pomoć profesionalaca – dizajnera i arhitekata koji iz prostora izvuku maksimum, postignu funkcionalnost te ga urede u skladu s namjenom.

3D VIZUALIZACIJA: ANASTASIA MURAVJEVA

Tako je bilo i s ovim dvosobnim stanom od 60 četvornih metara na moru. Vlasnici su angažirali dizajnericu interijera Anastasiju Muravjevu koja je uredila stan slijedeći njihove želje i imajući u vidu da je riječ o stanu koji će se davati u kratkoročni najam.

3D VIZUALIZACIJA: ANASTASIA MURAVJEVA

Stoga u stanu nema previše skladišnog prostora – ugradbeni garderobni ormari nalaze se u hodniku dok ih u spavaćoj sobi nema. Tako je spavaća soba dobila pročišćen prostor u koji u dovoljnoj mjeri dopire prirodna svjetlost.

3D VIZUALIZACIJA: ANASTASIA MURAVJEVA

Pored osnovnog elementa, kreveta, spavaća soba ima i radni kutak te lijepu crnu metalnu policu za knjige i sitnice. Sva odjeća i ostale stvari stanu u ormare u hodniku, koji ima i dio s ogledalom, konzolnim stolićem i klupom za odlaganje modnih dodataka i sjedalicu za skidanje obuće.

3D VIZUALIZACIJA: ANASTASIA MURAVJEVA

Ostatak stana čine gostinjski toalet u koji se uspio ugurati i tuš, kupaonica te dnevni prostor unutar kojega su boravak, kutak za blagovanje i kuhinja.

3D VIZUALIZACIJA: ANASTASIA MURAVJEVA

Uređenje stana je također odraz želje vlasnika koji su htjeli moderan a istovremeno bezvremenski prostor koji će uvijek biti aktualan. Kako im se sviđao skandinavski stil, ali klasika, dizajnerica ga je kombinirala s klasikom i tako se dobio ugodan, bezvremenski interijer s dozom elegancije.

Tonovi plave prisutni u gotovo cijelom stanu povezali su interijer s eksterijerom odnosno morem, a drvene površine donijele su toplinu.

3D VIZUALIZACIJA: ANASTASIA MURAVJEVA

 

Komentari