MODERNA ŠUMSKA KOLIBA S POGLEDOM: crno pročelje krije ugodan prostor, a terasa nudi super sadržaje

Drvene kućice za odmor, ali i stalni život, postale su pravi hit! Na Airbnb-ju pronašli smo jednu s crnim pročeljem unutar kojeg se krije samo jedna prostorija i kupaonica. Zavirite u ovu šarmantnu nastambu!

 


“Doći u ovu malu drvenu kuću s kosim krovom je kao otići na kraj svijeta”. Ova rečenica stoji u jednom od komentara na stranici Airbnb koja kuću za odmor okruženu zelenilom nudi u najam. Zdanje s crnim drvenim pročeljem nalazi se u američkoj saveznoj državi Georgiji, u njezinom sjevernom dijelu koje je ispunjeno brdima i planinama.

Foto: Airbnb

Kako je kuća na kosini, do nje se dolazi mostićem na kraju staze. Tu se ukazuje moderna verzija drvene kolibe s velikim adutom: ogromnom terasom na kojoj je i hidromasažna kada te vanjski tuš skriven drvenim panelima.


Foto: Airbnb

Kućica je površine svega 27 kvadrata, pa se u njoj nalaze samo dvije prostorije: spavaća soba koja je ujedno i kuhinja te dnevni boravak te kupaonica sa samostojećom kadom. Kupaonica je više upotrebljava tijekom zimskih mjeseci, kada se nije moguće tuširati na vanjskom tušu.

Foto: Airbnb

Centralna prostorija duž cijele jedne strane ispunjena je prozorima s kojih se pruža divan pogled na zeleni okoliš. Na toj strani gdje u prozori nalazi se i platno za gledanje filmova u velikom formatu koje se razvuče po potrebi. Ovako, kada je u roli, ostaje neprimjetno i skriveno među prozorskim okvirima.

Foto: Airbnb

U prostoriji je i veliki bračni krevet te mini kuhinja s vintage štihom – dakle, sve dovoljno za savršen odmor i bijeg od urbanog okruženja u kojem smo zatrpani betonom, mnoštvom stvari i bukom.

 

Foto: Airbnb

Velika terasa svojom površinom i sadržajima omogućava da se na njoj boravi tijekom cijeloga dana i uživate u svakom trenutku: pored hidromasažne kade, na njoj se nalazi uski konzolni stol za doručak i ispijanje jutarnje kavice, set lounge stolica sa stolićem,  viseći mrežasti krevet, te moderni plinski kamin.

 

Foto: Airbnb
Komentari