MODERAN DIZAJN I PRIRODNI MATERIJALI: jednosobni stan od 35 m2 postao je dvosobni

Jednostavno nazvan Flat #3, ovaj moderni i lijepo uređeni stan u Kijevu prostire se na 35 četvornih metara, a cijelim prostorom dominiraju neutralna paleta i prirodni materijali. Dizajneri su uspjeli u interijeru kreirati dodatnu spavaću sobu

 

 

 

Donosimo vam prijedlog modernog i minimalističkog uređenja stana u Kijevu koje potpisuje ukrajinski dizajner Stanislav Kaminsky.

Novi vlasnik poželio je da se u njegovu novom domu osmisli dodatni prostor za spavanje, pa je dio sobe, koji je prije bio predviđen za blagovanje, pregrađen i u njega je smješten krevet. Stol za blagovanje sada je premješten u dnevnu sobu, odnosno dio stana sa sofom i tv zidom.

3D vizualizacija: Stanislav Kaminsky

Spavaća soba intimnost je dobila jednim zidom te pomičnom stijenom koja funkcionira na principu kliznih vrata.

Siva, bež, crna i bijela boja čine osnovnu paletu boja koja se proteže cjelim stanom. Ukrajinski dizajner Stanislav Kaminsky osmislio je lijep, jednostavan i moderan interijer koji osvaja neobičnim zidnim oblogama.

3D vizualizacija: Stanislav Kaminsky

Osim kao podnu, drvo je koristio i kao zidnu oblogu. Većinom interijera tako prevladavaju drveni paneli umjesto klasičnih “golih” zidova ili tapeta.

U kuhinji i kupaonici naoko uobičajena keramika svojim nepravilnim postavljanjem daje dozu neobičnosti i tako plijeni pažnju.

 

 

 

 

Komentari