Udoban i moderan: stan s očaravajućim tirkiznim i crnim akcentima

Zavirite u predivno uređeni dvosobni stan, spoj modernog i skandinavskog stila, u kojem je posebno atraktivan dnevni dio, koncipiran kao otvoreni prostor. U njemu se, uz kuhinju, boravak i blagovanje, smjestio i radni kutak

 


Prozračan, dinamičan i moderan prostor, nadahnut skandinavskim dizajnom i elegancijom sastoji se od dnevne zone u kojoj se nalazi boravak, kuhinja, blagovanje i radni kutak te male spavaće sobe i kupaonice. Na površini od 50 četvornih metara sve je isplanirano do posljednjeg detalja, a istovremeno je stvoren savršen dojam spontanosti i vedrine.

 

Foto: Home Designing

Najviše pažnje plijeni upravo dnevni dio s očaravajućim crnim i tirkiznim akcentima začinjenim zelenilom. Ovakvi akcenti pun su pogodak na sivo-bijeloj neutralnoj pozadini te su dali interijeru dinamiku i životnost, ali i osobnost.

Foto: Home Designing

U spavaćoj sobi i kupaonici neutralnoj bazi su dodani akcenti u drvetu koji je utoplio prostor. Vlasnica je poželjela i neki dizajnerski primjerak te je u dnevnu zonu stavila crnu otvorenu policu ukrajinskog produkt dizajnera Dmitrija Kozinenka. To je interijeru dalo karakter.

Foto: Home Designing

Kako bi prostorije dobile što više prirodne svjetlosti, vlasnica je odlučila da vanjski otvori neće imati zavjese, nego se odlučila na varijantu tankih žaluzina koje pružaju zaštitu od neželjenih pogleda.

 

Komentari