Jednostavan i topao stan za najam: nedavni makeover donio je pravo osvježenje

Stan u zgradi staroj više od 70 godina doživio je mali makeover prije nego su ga vlasnici dali u najam. Uberite i vi dobre ideje za makeover i obnovite svoj (podstanarski) stan!

 


Vodimo vas u dvosobni stan kojeg su vlasnici nedavno malo osvježili kako bi bio u boljem stanju za najam. Nastojali su unijeti male novine u svaku prostoriju i dati joj atraktivniji izgled, u čemu su svakako uspjeli.

Ovaj dvosobni stan dobar je primjer kako i vi možete napraviti brzinske promjene u svome domu, a koje će biti itekako vidljive.

Interijer je površine 52 četvorna metra i sastoji se od hodnika koji vodi u sve prostorije doma: dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu i kupaonicu.

Foto: Mohv

Sve prostorije obnovljene su novom bojom na zidovima, a posebnu pozornost privlači tamno zelena na jednom od zidova u dnevnom boravku. Ona je, uz nove slike i dva taburea donijela pravo osvježenje u dnevni boravak koji ima pravi retro štih.

Foto: Mohv

Budući da je riječ o stanu starom preko 70 godina, kuhinja je odvojena od dnevnog boravka, ali u njoj ima dovoljno mjesta za blagovaonski stol i stolice što je čini maksimalno funkcionalnom. Vlasnici su stavili novu radnu plohu, pobojali fronte kuhinjskih ormarića koje su prije bile bijele boje, te stavili elegantne zlatne ručkice, koje su podigle cijeli prostor. One se izvrsno stilski povezuju s visilicom u kombinaciji mesinga i stakla.

Novitet su i naljepnice na bijelim zidnim pločicama koje sada izgledaju znatno zanimljivije te zavjese na prozorima.

Foto: Mohv

Slobodan kutak u spavaćoj sobi iskorišten je za organiziranje kozmetičkog stolića koji može imati ulogu i radnog stola. Stolić je osvježen vazom s cvijećem, a krevet s ukrasnim jastučićima.

Foto: Mohv
Komentari