GLAMPING VILLAGE U ZAGORJU: Terme Tuhelj dobile su novi atraktivan sadržaj

U poznatim toplicama u Zagorju otvoren je Glamping Village, projekt vrijedan tri milijuna eura. Riječ je o modernim i luksuznim kućicama u prekrasnom okruženju prirode

 

 

Termama Tuhelj otvoren je Glamping Village, novi glamping resort s pet zvjezdica u koji su uložena tri milijuna eura.

Foto: Terme Tuhelj

Glamping Village nudi 36 modernih mobilnih jedinica, wellness, whirlpool, saune i sobe za masažu. Sjajna je nadogradnja na kamp Vita otvoren prošlog ljeta, prvi kamp s pet zvjezdica u kontinentalnoj Hrvatskoj. Svi sadržaji kampa, ali i atrakcije u Termama Tuhelj na raspolaganju su gostima Glamping Villagea, a ono što je svakako veliki adut jest i mirna atmosfera u okruženju prirode.

Foto: Terme Tuhelj

Glamurozno kampiranje, posljednjih godina globalan je trend i savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku najbolji i najsigurniji način odmora. No, u ovoj priči iz Hrvatskog zagorja upravo je lokalno adut koji čini razliku.

Foto: Terme Tuhelj

Naime, svaka kućica nosi ime poznatog zagorskog lokaliteta, kao i preporuke za znamenitosti koje u Krapinsko-zagorskoj županiji vrijedi posjetiti, a u Glamping Villageu servira se i – lokalni doručak u košarici. Doručak će se priprema prema željama gosta, koji će svoju košaricu punu lokalnih i svježe uzgojenih namirnica svako jutro dobiti u svojoj kućici.

Foto: Terme Tuhelj

Na ovaj način u Termama Tuhelj povezali su moderan luksuz i lokalnom ponudom, a u suradnji s Turističkom zajednicom Krapinsko-zagorske županije, gostima se predstavljaju kao dobri domaćini, koji vode računa o svakom detalju.

 

Komentari