Elegancija na svakom koraku: profinjeni dvosobni stan za mladu poslovnu ženu

Dizajnerica Madina Bogatireva osmislila je dvosobni stan od 68 četvornih metara. Uređenje su diktirali prije svega zahtjevi vlasnice koja je htjela unijeti klasiku i eleganciju u svoja četiri zida, ali na moderan način


Vodimo vas u komforni dvosobni stan, koji je nakon adaptacije postao dom mladoj vlasnici. Poklonica trenda klasike koja se vratila u interijere, poželjela je da njezina četiri zida odišu ovim stilom, elegancijom i profinjenošću.

Dizajnerica Madina Bogatireva vodila se u uređenju upravo ovim zahtjevima, unijevši klasiku na moderan način kako bi odgovarala vlasničinim godinama i kako bi imala dodira sa suvremenim načinom stanovanja.

Vizualizacija: Polina Jatmanova

Prema želji vlasnice velika dnevna soba pretvorena je u spavaću sobu jer joj se svidjela ideja da se budi s pogledom na kamin, koji je inače bio dio boravka. Spavaća soba povezala se s malom ostavom koja sada ima ulogu garderobe.

Vizualizacija: Polina Jatmanova

U drugoj velikoj prostoriji koja je prije bila spavaća soba i mala kuhinja napravljena je dnevna zona s kuhinjom, blagovanjem i dnevnom sobom.

Vizualizacija: Polina Jatmanova

Ostatak interijera čini prostrani hodnik, uređen poput predvorja nekog luksuznog hotela te ništa manje prostrana kupaonica u kojoj je vlasnica poželjela ostaviti kadu koja je, radi praktičnosti, ograđena staklenim paravanom. Kako bi se istaknuo ženstveni touch, interijerom dominiraju nijanse sive i ružičaste uz dodatak zlatnih detalja.

Tlocrt
Komentari