Dvosobni stan dobio je još jednu spavaću sobu i moćne crne i zelene akcente

Zavirite u stan koji je prošao potpunu adaptaciju i dobio još jednu spavaću sobu smanjivanjem dnevnih prostorija u stanu.

 


Stari stan u Parizu doživio je temeljitu adaptaciju u kojoj je dobio dodatnu spavaću sobu. Sada je svaka soba obnovljena i modernizirana te optimizirana zahvaljujući namještaju po mjeri i dovoljno mjesta za skladištenje. Rezultat je bezvremenski klasik koji spaja staro i suvremeno.

Dnevni prostor je smanjen i tu se stvorilo par kvadrata za novu spavaću sobu. Naime, velika izdužena kuhinja podijeljena je na dva dijela, te pregrađena kombinacijom gipsanih ploča i prozora, tako da prirodno svjetlo iz kuhinje dolazi u spavaću sobu.

Pored toga, kuhinja je rušenjem jednog dijela zida prema boravku se spojila s njim i blagovaonicom u jedan otvoreni prostor.

Foto: Agathe Tissier

 


DNEVNI BORAVAK

Vrlo svijetao i s tri velika prozora, dnevni boravak ima tri dobro definirane zone. S jedne strane nosivih zidova nalazi se suvremena crna dizajnerska kuhinja sa središnjim otokom i prostorom za brze obroke. S druge strane, dnevni boravak s dugom niskom komodom koja završava u kutnoj polici za knjige na strani blagovaonice.

Foto: Agathe Tissier

KUHINJA

Kuhinja je najmoderniji dio u stanu i ujedno najelegantniji, zahvaljujući uzorku mramora. Crno-bijela kombinacija djeluje vrlo minimalistički i moćno.

Foto: Agathe Tissier

SPAVAĆE SOBE

Gostinjska spavaća soba zamijenila je dio stare kuhinje i koristi prirodno svjetlo  zahvaljujući prozoru. Glavna spavaća soba gleda na unutarnje dvorište i igra na zeleno-crnu kombinaciju, dok se radni prostor nalazi na ulazu.

Foto: Agathe Tissier

KUPAONICA

Vrlo slikovita i profinjena, moderna kupaonica s tuš kabinom kombinira teksturiranu crnu s mramorno bijelom i najviše je ovim odabirom povezana s kuhinjom. Jedinica za umivaonik od orahovine utopljava cijelu prostoriju.

Foto: Agathe Tissier

 

 

Komentari