Detalji čine razliku

Pratite li In Dizajn, primijetit ćete da se u svakoj emisiji posebna pozornost daje završnim detaljima. Oni, u konačnici, zaokružuju izgled prostora, čine ga osobnijim. Tijekom preuređivanja životnog prostora možete si dati oduška pri promišljanju upravo o tom segmentu, jer baš ti detalji čine razliku.

“Gdje mogu pronaći kvake ovog oblika ili boje?” čest je upit koji zaprimamo. Ovi proizvodi trebaju biti kvalitetni i funkcionalni jer su u konstantnoj upotrebi, no njihovim izborom definirat ćete i vlastiti stil. Predstavljamo vam stoga proizvode iz asortimana poduzeća HORA. Ove smo sezone tijekom adaptacije starogradskog stana za klijente koji su odlučili zadržati i obnoviti originalna vrata, pronašli idealne kvake upravo u suradnji s HORA.

Izbor je raznolik i nudi sve tipove stilova i obrade materijala. Bez obzira naginjete li minimalizmu, suvremenom dizajnu i materijalima ili ste zamislili svoj dom kao posvetu retro stilu, možete pronaći upravo onaj oblik i obradu koja odgovara vašem prostoru. HORA nudi više od dvadeset različitih obrada i najveći izbor kvaka na domaćem tržištu, ali i sav potreban okov za vrata, sigurnosne sustave, cilindre i spojnice.

Ako do sada i niste poseban naglasak stavljali na ovaj detalj, razmislite ponovno. Vrata su dio vašeg osobnog prostora koja su ujedno i prvi doticaj drugih s vašim stilom. Zaokružite ga upečatljivim detaljem.

 

Komentari