POBRINITE SE NA VRIJEME: atraktivan i inovativan model grijanja postao je veliki hit

Infracrveni paneli pravi su hit na tržištu koje klijenti sve češće žele imati u svojim domovima. Estetski i funkcionalno gledano riječ je o vrlo atraktivnom rješenju jer se mogu postavljati na strop ili zid, ovisno o željama i potrebama prostora.


Količinu panela koja je potrebna za određeni prostor određuju savjetnici nakon detaljne izmjere te rade procjenu financijskog ulaganja i potrošnje.

Instalacija infracrvenog grijanja je znatno jeftinija od instalacije ostalih vrsta grijanja uz veliku financijsku uštedu, a sami paneli ne zahtijevaju nikakve servise. Između ostalog ovakav način grijanja spada među najzdravije oblike grijanja.

INDIZAJN/FOTO: IVOR LAPIĆ

Ne zagrijavaju zrak poput ostalih grijaćih sustava nego predmete, zidove i podove u svojoj neposrednoj blizini koji tada na ravnomjeran i prirodan način reflektiraju toplinu u prostor. Garancija na panele je čak 15 godina, a radni vijek samog panela je 30+ godina.

INDIZAJN/FOTO: IVOR LAPIĆ

Panelima se lako upravlja pomoću IRSun aplikacije koja je posebno prilagođena za IC panele. Na njoj je moguće provjeriti potrošnju električne energije te za svaku prostoriju namjestiti željenu temperaturu. Kako bi ih prilagodili prostoriji u koju se postavljaju na njih je moguće staviti i vizuale po vlastitom izboru koji će ih dodatno sakriti od pogleda.

 

Komentari