UREĐENJE BABY SOBE: pogledajte koji se tim bolje snašao u novoj dizajnerskoj avanturi

Posljednji dizajnerski dvoboj u 17. sezoni InDizajna ugostio je dva tima prijateljica, Sandu Madunu i Gordanu Gošćak iz Slavonskog Broda i Mikaelu Šajinu i Sabinu Šišović iz Pazina koje su dobile zadatak uređenja sobe za bebu

 

 

Velike ljubiteljice emisije InDizajn iz Slavonskog Broda, prijateljica Sanda i Gordana odmjerile su snage u ovotjednom, posljednjem ovosezonskom izdanju Dizajnera na jedan sa Pazinjankama Mikaelom i Sabinom.

Njihov zadatak bio je uređenje sobe za prinovu, što se i jednom i drugom timu jako svidjelo, iako je prošlo jako dugo otkada su Sanda i Gordana uređivale sobe svoje djece, a Mikaela i Sabina nemaju iskustva s uređivanjem ovakve prostorije.

InDizajn

SANDA & GORDANA

Sanda i Gordana zamislile su da uređuju sobu za Gordaninog unuka te su je opremile u plavim, sivim i tirkiznim tonovima te obogatile mnoštvom detalja i stvorile vedru i ugodnu atmosferu u prostoriji.

InDizajn

MIKAELA & SABINA

Dizajnerski par Mikaela i Sabina, kao i njihove suparnice Sanda i Gordana, krenule su u uređenju od naslonjača, te odabrale prekrasan primjerak u nježnim ružičastim tonovima. Njemu su pridružile osnovne elemente poput krevetića i stola za premotavanje, ali i dodale lijepe i efektne detalje.

 

InDizajn

 

Tko je bio bolji u uređenju te kojem timu je Mirjana dodjelila nagradu, pogledajte u video prilogu!

A ako ste ljubitelj lijepih interijera i željeli biste se okušati u uređenju, prijavite se na naš nagradni natječaj OVDJE i postanite Dizajner na jedan dan!

Komentari