Spremni za novu sezonu: besplatno osvježite zidove svoga apartmana

Vrijeme je za veliko proljetno čišćenje i makeover doma jer želimo, u skladu s godišnjim dobom, unijeti svježinu u njega. Ako ste vlasnik apartmana kojeg iznajmljujete onda je krajnji rok da to učinite. U tome će vam pomoći Duluxove perive boje

 

Proljeće je idealno godišnje doba za makeover te veće i manje adaptacije interijera. To najbolje znaju vlasnici apartmana, jer se bliži trenutak kada oaze za ljetni odmor moraju zablistati u punom sjaju i spremne dočekati turiste. Prvi dojam je uvijek najvažniji – naročito to vrijedi za goste koji žele ući u čist, uređen ali i privlačan apartman u kojem će se ugodno i opušteno osjećati.

 

Dočekajte nove goste u blistavom apartmanu

Kad sezona krene, vlasnicima apartmana ostaje svega nekoliko sati za pospremanje između dolaska novih gostiju i sanaciju eventualne štete i mrlja na zidovima stoga je  Dulux odlučio u nagradnom natječaju ‘Uz Dulux do 5* za čistoću apartmana’ darovati 150 m2 perive boje po izboru. Nova Dulux boja učinit će da apartman izgleda kao nov, a usput i pomoći da se lako i brzo saniraju mrlje po zidovima koje u međuvremenu naprave gosti.

Sve što trebaju vlasnici apartmana trebaju učiniti kako bi mogli sudjelovati u natječaju ‘Uz Dulux do 5* za čistoću apartmana’, jest:

  • zapratiti InDizajn na Instagramu (@in_dizajn)
  • zapratiti Dulux na Instagramu (@dulux.hr)
  • u komentar ispod najave nagradnog natječaja napisati svoju anegdotu s gostima

Najzanimljiviji komentar po izboru redakcije i Duluxa, koji bude napisan do 22. travnja do 20 sati bit će nagrađen Dulux bojama po izboru.

 

Uvijek čisti zidovi

Dobro je imati boje koje se jednostavno i brzo nanose, te su usto, kada već postoje na zidovima, mogu prati. Upravo takve perive boje ima Dulux u svojoj ponudi – pored standardne bijele i nekoliko tisuća nijansi koje možete dobiti toniranjem. Riječ je o bojama otpornima na tekuće prljavštine koje se čiste običnom spužvom namočenom u vodu ili rastvor vode i deterdženta. I budite sigurni da boja nakon pranja neće izblijediti nego će ostati svježa i blistava.

Za dobivanje visokoperive boje dobro je staviti bazu za toniranje iz Diamond linije: Diamond Matt&Eggshell koji se mogu dobiti u bijeloj boji ili istonirati u nekoj od željenih nijansi.

Diamond Matt boje iznimno su otporne na habanje, mrlje i prljavštinu što je idealno rješenje za domove s malom djecom i životinjama te vrtiće i škole. Diamond Eggshell je visokopokrivna i izdržljiva boja, savršena za kupaonice, kuhinje i općenito prostore u kojima je prisutna velika količina vlage.

 

Promo Dulux

 

No, to nije sve… jer Dulux organizira i SMS nagradnu igru ‘Duluxom dom oboji i putovanje u Lisabon osvoji’ u kojoj mogu sudjelovati svi koji kupe bilo koji Dulux proizvod od 16. travnja do 30 lipnja.

Portugalu je teško odoljeti, naročito kada sa sobom imate priliku povesti još nekoga, a to omogućuje ova igra koja daruje aranžman za dvije osobe.

Sve što je potrebno jest kupiti Dulux proizvod u navedenom periodu i poslati poruku sadržaja: DULUX, broj računa, ime, prezime, adresu (ulicu, mjesto i poštanski broj) na broj 60221.

Pored nagradnog putovanja tu su i druge nagrade: 250 m2 Dulux boje po izboru te 10 Texo poklon paketa.

Sve detalje o nagradnoj igri potražite na web-stranici www.texo.hr  i Facebook stranici www.facebook.com/DuluxHrvatska/.

 

PROMO ČLANAK

 

 

 

Komentari