TRAŽIMO DOM: jednostavni primjeri za uređenje spavaće sobe kojima ćete postići wow efekt

U prošloj sezoni emisije Tražimo dom naši arhitekti i polaznice Škole za dizajn interijera imali su uz uređenja dnevnih boravaka i mogućnost uređenja spavaćih soba u čak pet epizoda.

 


U nekima od odabranih stanova koje su agenti za nekretnine pronašli za naše klijente  otvorila se mogućnost za uređenje i spavaće sobe. Ponekad je trebalo ispuniti prazni prostor novim namještajem, dok je u drugima trebalo pomiriti postojeći namještaj s novim detaljima pa su doživjele pravi makeover.

U trećoj epizodi, u kojoj smo u Dubravi tražili novi dom za Ivanu i njenu obitelj, naišli smo na mali izazov – spavaću sobu smještenu u prostoriju pod kosinom. Iako je soba bila prazna, pozicija kreveta već je tlocrtno bila definira pa smo ga tako i smjestili – nasuprot vrata. Tako je omogućen i neometan pristup balkonu.

Bračni krevet u cappuccino boji uklopio se u zadanu kvadraturu, a ostalo je mjesta i za noćne ormariće u zlatnoj nijansi kojima smo uz efektne crne noćne lampe postigli dojam suvremene elegancije.

Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić

Gledateljica Lidija bila je u potrazi za stanom u zapadnom dijelu grada. Osim potkrovlja u Stenjevcu, pokazali smo joj i trosoban stan u Grmoščici. U stanu je naš arhitekt Matko zatekao kvalitetan postojeći namještaj pa se odlučio detaljima i bojama urediti sve prostorije u stanu. Kombinacijom bijele i nijanse kadulje postigli smo ugodnu i smirujuću atmosferu u spavaćoj sobi.

Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić

Preostale spavaće sobe i njihovo uređenje pogledajte u galeriji!

Usto vas pozivamo na druženje i ove jeseni, u novoj sezoni koja kreće u listopadu! Javite nam se za sudjelovanje u emisiji na mail nekretnine@mmi.hr ili putem društvenih mreža FACEBOOKTražimo dom s Mirjanom Mikulec i INSTAGRAM: @trazimo_dom_s_mirjanommikulec

 

Komentari