Kako smo riješili problem izgrebanih pločica i vlage u jednoj kuhinji

Nova sezona emisije InDizajn donijela i omiljenu rubriku Riješi moj problem u kojoj gledateljima koji su osvojili nagradni natječaj tim Mirjane Mikulec u suradnji s Bauhausom pomaže sanirati manje probleme u njihovom domu te ga činimo funkcionalnijim i ljepšim. U prvoj epizodi pogledajte mini osvježenje jedne kuhinje!

 

Zbog velike izloženosti vlazi, toplini te čestoj uporabi kuhinje nastojimo opremiti kvalitetnim materijalima, otpornima na sve izazove. No, ponekad pogriješimo u odabiru materijala ili nismo zadovoljni uzorkom niti bojom, pa krenemo u uređivanje bez uplitanja majstora. Upravo to učinio je mladi bračni par koji je sam pobojao keramičke pločice koje se nalaze na zidu između gornjih i donjih elemenata. No, boja se počela ljuštiti pa su nedostaci postali itekako vidljivi. Stoga su se prijavili na nagradni natječaj Riješi moj problem i osvojili ga.

U njihovoj kuhinji tim Mirjane Mikulec u suradnji s Bauhausom stavio je nove pločice, koje su se svojim oblikom i bojom uklopile u minimalistički stil uređenja kuhinje. Kako bi se spriječilo daljnje curenje vode iza elementa, dodane su lajsne, kojih do sada nije bilo budući da je riječ o modularnoj kuhinji. Posao je počeo odabirom pločica i lajsne, a zatim je bilo potrebno maknuti donje elemente i skinuti postojeću keramiku…

Kako je tekao proces cijelog osvježenja prostora i rješavanja problema dotrajalih i izgrebanih pločica, pogledajte u video prilogu!

 

 

PRIJE

InDizajn

 

POSLIJE

InDizajn

Komentari