JEDNOSTAVNO I EFEKTNO: kako je norveška blogerica preuredila svoje predsoblje

Nina s poznatog bloga Note to self oduševila nas je jednostavnim i efektnim makeoverom svog predsoblja.

Svi znamo da je boja najbolji saveznik za brze i vidljive promjene u domu, a istu formulu vješto koriste i interior blogeri. Ovoga puta oduševio nas je njen projekt preuređenja dugog i uskog predsoblja koje joj je, kaže, dugo bio trn u oku.

Nina je poznata po svojoj ljubavi prema tamni interijerima, a jedina prostorija koju do sada nije uvila u tamne nijanse bil je predsoblje. Dugo, mračno i usko, predsoblje baš i nije djelovalo kao idealan kandidat za tamne nijanse. Međutim, Nina je riskirala s toplom, tamnom nijansom između ružičaste i ljubičaste.

predsoblje
Foto: Note to self

SVJEŽE IDEJE: napokon možete imati hodnik uređen bez mane i u željenom stilu

Boja se pokazala kao pun pogodak. Ljubiteljica jednostavnosti i minimalizma, Nina je predsoblje ostavila lišeno bilo kakvih detalja i komada namještaja. Glavnu riječ u ovoj inače nezahvalnoj prostoriji sada vodi bogata i tamna nijansa koja rijetko koga ostavlja ravnodušnim.

U predsoblju se nalaze samo vješalica, dvije slike i jedan manji ukrasni predmet u samom kutu. Ono što nam se posebno svidjelo je što je istom bojom obojila i sva vrata u predsoblju. Prostor zato izgleda odvažno i hrabno, ali i skladno te povezano.

predsoblje
Foto: Note to self

Iako je zahvat zapravo bio minimalan, morate se složiti da je krajnji efekt zaista “wow”. Ovaj je projekt samo još jedan u nizu dokaza da boja u interijeru zaista radi čuda. Ako vas ovo nije potaklo na to da uzmete napokon kist u ruke i osvježite svoj dom novim nanosom boje, ne znamo što bude!

Foto: Note to self
predsoblje
Foto: Note to self

 

Komentari