Neodoljiva kombinacija bijele i ružičaste: moderan i ugodan dnevni boravak s blagovaonicom

Ženstveni izgled postiže se kombinacijom svijetlih i pastelnih tonova. Takvi prostori prozračni su, topli i ugodni za boravak. Šarm postižu zahvaljujući sitnicama poput cvijeća ili ukrasa na policama, a vjerujemo da će se ovaj romantičarkama posebno svidjeti!

 

 

Dnevni dio stana u kojem se nalaze boravak i blagovaonica prostire se na 17 kvadrata, a projekt uređenja potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri. Ženstveni dizajn i nježni tonovi bili su inspiracija za njihovo uređenje. Finalno rješenje je moderan i elegantan prostor u kojem bi se mnoge dame mogle zamisliti.

PASTELNA ČAROLIJA S “IN” DETALJIMA: evo kako postići ovakav izgled u svome domu

PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

Uređena prostorija pravokutnog je oblika pa nije bilo teško razdvojiti prostor za blagovanje od onoga za odmaranje. Ako se odlučite za ženstveni stil, obojite jedan ili dva zida u nježnu nijansu. Ovdje je odluka pala na dva suprotna zida, a odabrana boja je ružičasta. U manjim boravcima dobrodošle su neutralne i nježne nijanse koje se odlično slažu s materijalima poput drva.

Na ružičaste zidove postavljeni su televizor i polica, a nasuprot njih smještena je siva sofa. U cijelom dnevnom prostoru biran je jednostavan namještaj modernih linija. Tepih s naglašenim akcentima i vintage stolić uklopili su se u odabrani dizajn. Detaljima poput istih srebrnih visilica uz par ukrasa dobivena je skladna dizajnerska cjelina.

PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

U stan je postavljen tamniji parket, a kroz namještaj izrađen po mjeri provlači se dekor drva vidljiv i na nogicama blagovaonskog stola i stolaca. Da se doista mislilo na svaki detalj otkrit će tapecirani stolci čija boja odgovara boji sofe.

Komentari