Nagradni makeover: djevojčica Marija konačno ima svoju sobu

Prvi nagradni makeover Iznenadi me u 15. sezoni InDizajna osvojila je mlada mama Ana koja je poželjela da tim Mirjane Mikulec opremi sobi njezine djevojčice Marije. Kako je od praznog prostora stvoren topao i razigran dječji kutak za odmor i igru, pogledajte u nastavku!

 

 

Jedan od najomiljenijih i najiščekivanijih priloga u emisiji InDizajn svakako je Iznenadi me, u kojem se gledateljima koji su osvojili nagradni natječaj (pre)uređuje neka ili dio prostorije u domu. Prvu epizodu u novoj, 15. sezoni emisije mogli smo u prilogu Iznenadi me vidjeti kako je tim Mirjane Mikulec u suradnji s Meblo Tradeom u nekoliko sati i s ograničenim budžetom opremio u potpunosti jednu dječju sobu u potkrovlju obiteljskog stana na zagrebačkoj Trešnjevci.

Mama Ana prijavila je sobu svoje djevojčice Marije koja je do sada spavala s njima u sobi, no sada je vrijeme da napokon ima i svoje malo carstvo u kojem će odmarati i igrati se. Marijina buduća soba ima 10-ak četvornih metara i do sada služila kao skladište za odjeću i igračke. Dio sobe pobojan je u bijelu boju kako bi se vizualno otvorio prostor, a parapetni zid ukrašen je tapetom veselog dječjeg uzorka. Također, postavljene su i podne lajsne kojih do sada nije bilo u prostoriji.

Cijela soba uređena je tako da se osnovni komadi namještaja mogu koristiti dugi niz godina, a ostatak sobe (tapete, tabure, tepih, boja na zidu…) mogu mijenjati i prilagođavati Marijinu odrastanju.

 

Pogledajte u video prilogu kako je tekao cijeli proces preobrazbe skladišnog prostora u funkcionalnu i lijepu dječju sobu!

 

PRIJE

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

POSLIJE

 

PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / Foto: Darko Mihalić

 

PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / Foto: Darko Mihalić

 

 

 

Komentari