InDizajn tim iznenadio je dječaka Filipa novom sobom, prikladnom njegovim godinama

U suradnji s partnerom Meblo Tradeom InDizajn s Mirjanom Mikulec nastavlja (pre)uređivati domove naših gledatelja. Na redu je soba 11-godišnjaka Filipa iz Karlovca, koju je na nagradni makeover Iznenadi me prijavila mama Maja

 

 

Nerijetko se dogodi da tinejdžeri borave u sobama koje su odavno prerasli. Upravo to se dogodilo s Filipovom sobom, pa ju je mama Maja prijavila na nagradni natječaj Iznenadi me koji InDizajn realizira u suradnji s Meblo Tradeom.

Filip je ovu sobu dobio kada je imao tri godine i od tada nije obnavljana. Budući da je dječak sada pohađa peti razred, vrijeme je da dobije sobu prikladniju svome uzrastu, koju će moći koristiti dugi niz godina i koja će biti prilagođena njegovim potrebama.

Nakon što se prostorija ispraznila i podovi zaštitili, krenulo se s uređenjem zidova. Budući da su dijelovi zidova oštećeni, prije bojenja, potrebno ih je bilo popraviti. Tim Mirjane Mikulec odlučio je zadržati stare police, no da bi se one što bolje uklopile u novouređeni prostor, obojali ih se u neutralnu svijetlo sivu nijansu.

A onda je došao red na namještaj – odabrani su komadi jednostavnih linija i neutralnih boja s tirkiznim akcentima koji su unijeli živost i svježinu. Neutralna baza i jednostavne linije učinile su da se soba može lakše prilagođavati kada Filip osjeti želju za promjenom i nadograđivanjem. Kako u stanu postoji zasebna radna soba, nema potrebe za radnim stolom, što  je ostavilo prostora za odabir kreveta većih dimenzija. Filip je dobio i novi, udobniji madrac.

Što je još sve promijenjeno u sobi, kako izgleda njezin ostatak te kako te tekao makeover korak po korak, pogledajte u video prilogu!

 

PRIJE

Foto: Saša Lisjak

 

POSLIJE

Foto: Saša Lisjak

Komentari