Kreiranje kuhinje od 6 m2 kojoj su “ono nešto” dali šarmantni detalji

Baš kao što jednostavnu modnu kombinaciju uvijek možete podići pametnim odabirom nakita, tako i uobičajenu kuhinju možete jednostavno razigrati pomno odabranim detaljima. U to će vas uvjeriti ova kuhinja!

 

 

 

Da je to doista tako uvjerit će vas ova kuhinja – prostor od svega šest kvadrata studio Mirjane Mikulec osmislio je u neutralnim sivim i bež tonovima, no sterilnost se izbjegla poigravanjem materijalima te različitim visinama i širinama elemenata. Neuobičajen izbor za kuhinju su i svjetlucave mozaik pločice, osobito u kombinaciji sa sjajnim detaljima i rasvjetnim tijelima, kao u ovom slučaju.

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

 

Imate li, primjerice, uobičajenu bijelu kuhinju koju ne znate kako učiniti zanimljivijom, dizajnerica Mirjana Mikulec predlaže da isprobate bakrene ili zlatne detalje i predmete za postizanje toplijeg, luksuznijeg, ali i otmjenijeg dojma.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

U prilogu pogledajte kako je teklo opremanje ove kuhinje za mladu obitelj i saznajte pokoji trik i savjet koji će vam zasigurno pomoći u opremanju ili preuređenju vlastite kuhinje.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

 

Komentari